Curs limba Engleza Intensiv - Midtown Manhattan, New York, SUA

curs limba engleza intensiv midtown manhattan new york sua.jpg

Tara: America
Locatie: New York
Varsta: +18 ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
In fiecare zi de Luni a anului 2017
380$

Descriere curs

New York, supranumit ’The Big Apple’ sau ’The City that Never Sleeps’, gazduieste doua dintre cele mai  faimoase obiective turistice din lume: Statuia Libertatii si Empire State Building, adevarate simboluri ale USA si ale ’Visului American’. 
Studiind aici, vei avea sansa de a  experimenta viata unui new yorker, de a intelege de ce New Yorkul este un oras unic, dar cel mai important, iti vei imbunatati limba engleza atat in timpul cat si in afara orelor de curs.
Scoala este localizata in Manhattan, in apropiere de Grand Central Terminal, cu excelente legaturi la transportul in comun.


Programul cursului de limba engleza include:

·    Test de evaluare initiala, pentru orice nivel
·    Cursuri limba engleza: curs vacanta (16 lectii/ saptamana), curs standard (20 lectii/ saptamana) sau intensiv (30 lectii/ saptamana), in functie de intensitatea de studiu dorita, predate de profesori cu experienta, in clase internationale de cca. 10 participanti; 1 lectie dureaza 50 de minute
·    Acces la internet si resurse multimedia
·    Program social: activitati dupa amiaza si seara, excursii cu insotitor* (*excursiile, dar si unele dintre activitati sunt contra cost - nu includ transportul si taxele de intrare)
·    Certificat de participare curs


Date de incepere 2017:

in fiecare zi de luni a anului
Durata: minim 2 saptamani


Tarif curs:
Tarif/saptamana 1-6 sapt 7-11 sapt 12+ sapt
Curs Vacanta (16) $380 $358  - 
Curs Standard (20) $395 $368 $338
Curs Intensiv (30)  $490  $465  $435  

Durata: min. 2 saptamani


Tarif cazare:

·    la resedinta economy, self catering, in camere single cu baie comuna 555 USD/ sapt; supliment vara (3 Iul - 24 Sept), + 25 USD/ sapt
·    la familii, cu mic dejun in camera standard cu baie comuna 350 USD/ sapt (zona Brooklyn sau Queens) sau 520 USD/ sapt (in zona Manhattan)
·    apartamente zona Upper Manhattan East - tarif la cerere


Optional:

·    Cursuri Executive English & English for Exams (TOEFL, TOEIC, FCE, CAE) - tarif la cerere
·    Supliment lectii pentru incepatori absoluti (extra 5 lectii/ sapt) 315 USD/ sapt


Tariful NU include :

·    Taxa inscriere 255 USD & taxa cazare 95 USD
·    Manuale si materiale de curs 70 USD
·    Transport cu avionul Bucuresti - New York - Bucuresti
·    Transfer aeroport JFK 205 USD/ sens (catre Brooklyn, Manhattan sau Queens)
·    Taxa viza aprox. 160 USD 
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari