Curs limba Engleza Business & Professional - Wimbledon Londra, Anglia

curs limba engleza business professional wimbledon londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 20+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
In fiecare zi de Luni a anului 2020
£656

Descriere curs

Wimbledon, o suburbie a Londrei, este de mai bine de un secol cunoscut pentru campionatul de tenis ce se organizeaza aici. Cu toate acestea, Wimbledon inseamna mult mai mult: este localizat la numai 20 minute de centrul Londrei fiind totusi un bun loc pentru studiu si relaxare.
Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid pentru fiecare student. Cursurile se adreseaza celor ce isi doresc sa urmeze sau urmeaza deja o cariera in business, punand accent in special pe competentele lingvistice integrate, vocabular si prezentari dar si redactarea documentelor.
Printre facilitatile scolii se numara: sali de clasa dotate cu echipament modern, centru de examinare, centru multimedia, biblioteca, colectie DVD, sala internet, WiFi, pian, tenis de masa, sali comune, snack bar etc.


Programul cursului de limba engleza business include:

·    Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
·    24 lectii de engleza business pe saptamana (1 lectie dureaza 50 minute), acreditate British Council, in clase internationale de max. 14 participanti, dimineata (luni -vineri) si 2 dupa-amieze pe saptamana
·   Acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca
·     Acces platfoma online de studiu
·   Petrecere de bun-venit si welcome pack
·    Program activitati sociale (seara de dans Salsa & Bollywood, Fashion Show, Games Night, seara film, Madame Tussauds, vizite la Tate Modern, British Museum si The National Gallery, shopping la Camden si alte centre comerciale)  si sportive (tenis, cricket, volei, baschet, squash, badminton fotbal, tenis de masa); transportul si eventuale taxe de intrare nu sunt incluse
·    Certificat la finalul cursului


Remarca! Cursul se adreseaza celor cu un nivel de limba engleza de la Higher Intermediate la Advanced Plus; se va sustine un test de limba engleza inainte de inscriere.


Date de desfasurare 2020:

In orice zi de Luni*

*Cursurile incep in fiecare zi de luni a anului 2020, exceptie sarbatori legale (orele nu se recupereaza)

Durata cursului: minim 2 saptamani, maxim 12 saptamani


Tarif curs:

656 GBP/ 2 saptamani
984 GBP/ 3 saptamani
1312 GBP/ 4 saptamani


Tarif cazare: 

·    Familii de la 160 GBP/ saptamana, camera single, mic-dejun inclus sau de la 200 GBP/ saptamana cu demipensiune (mic-dejun si cina)
·    Student House Standard de la 190 GBP/ saptamana, camera single cu baie comuna, fara mese
·    Student House King’s Lodge Superior de la 275 GBP/ saptamana, camera single cu baie proprie, fara mese


Tariful NU include :

·    Taxa de inscriere 95 GBP
·    Taxa pentru cazare 55 GBP pt prima saptamana de cazare
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·    Transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow de la 120 GBP/sens  
·    Garantie in caz de daune 300 GBP (returnabila),  doar la Student House
·    Manuale si materiale de studiu de la 30 GBP in functie de durata cursului
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari