Curs limba Engleza & British Culture - Wimbledon Londra, Anglia

curs limba engleza british culture wimbledon londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: +40 ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaPerioada:
13 - 24 Mai
05 - 16 Aug
30 Sept - 11 Oct 2019
£800

Descriere curs

Wimbledon, o suburbie a Londrei, este de mai bine de un secol cunoscut pentru campionatul de tenis ce se organizeaza aici. Cu toate acestea, Wimbledon inseamna mult mai mult: este localizat la numai 20 minute de centrul Londrei fiind totusi un bun loc pentru studiu si relaxare.
Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid pentru fiecare student.
Printre facilitatile scolii se numara: sali de clasa dotate cu echipament modern, centru de examinare, centru multimedia, biblioteca, colectie DVD, sala calculatoare, WiFi, pian, tenis de masa, sali comune, snack bar etc.


Programul cursului de limba engleza include:

·    Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
·    Saptamanal 20 lectii de engleza (o lectie dureaza 50 minute), sustinute de profesori vorbitori nativi, in grupe de max. 10 participanti; cursurile de lb engleza sunt acreditate British Council si pot acoperi subiecte precum: Social English, Eating out, Descriptions, Asking and giving information, Planning, Literature and English reading skills, British culture and customs, British class system,  History of London, Art, Architecture, English homes, Gardens and garden history, Music, Food and drink;
·    Acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca
·    6 vizite de jumatate de zi pe durata celor doua saptamani; exemple de vizite: Hampton Court Palace, Windsor Castle, Kenwood, Kew Gardens, The British Museum, the Museum of London, The Courtauld Institute, the National Portrait Gallery
·    O excursie de 1 zi intreaga pe durata celor 2 saptamani
·    Certificat la finalul cursului, dupa sustinerea examenului


Interval de desfasurare 2019:           

13 - 24 Mai
05 - 16 August
30 Septembrie - 11 Octombrie      

Durata curs: 2 saptamani         


Tarif Curs:

800 GBP


Tarif Cazare: 

·    Familii de la 155 GBP/ sapt (camera single standard, mic dejun inclus) sau 225 GBP/ sapt (camera single cu baie proprie, mic dejun inclus)
·    Queen’s Lodge Luxury de la 285 GBP/ saptamana, camera single cu baie proprie, self-catering (la 10 minute de mers pe jos de scoala)


Tariful NU include :

·    Taxa de inscriere 95 GBP
·    Taxa plasare cazare 50 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·    Transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow  de la 110 GBP/ sens
·    Garantie in caz de daune 300 GBP (returnabila) - Queen’s Lodge
·    Manuale si materiale de studiu de la 30 GBP
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari