Curs limba Engleza & British Culture - Wimbledon Londra, Anglia

curs limba engleza british culture wimbledon londra anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: +40 ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaPerioada:
11 - 22 Mai; 20 - 31 Iul
17 - 28 Aug
28 Sept – 09 Oct 2020
£800

Descriere curs

Wimbledon, o suburbie a Londrei, este de mai bine de un secol cunoscut pentru campionatul de tenis ce se organizeaza aici. Cu toate acestea, Wimbledon inseamna mult mai mult: este localizat la numai 20 minute de centrul Londrei fiind totusi un bun loc pentru studiu si relaxare.
Scoala are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid pentru fiecare student.
Printre facilitatile scolii se numara: sali de clasa dotate cu echipament modern, centru de examinare, centru multimedia, biblioteca, colectie DVD, sala calculatoare, WiFi, pian, tenis de masa, sali comune, snack bar etc.


Programul cursului de limba engleza include:

·    Informatii si orientare la sosire
·    Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
·    Saptamanal 20 lectii de engleza (o lectie dureaza 50 minute), sustinute de profesori vorbitori nativi, in grupe de max. 10 participanti; cursurile de lb engleza sunt acreditate British Council si pot acoperi subiecte precum: Social English, Eating out, Descriptions, Asking for and giving information, Planning, British Literature, British customs, History of London, Art & Architecture, English homes, Gardens and garden history, Music, Food and drink
·    6 lectii de limba engleza sustinute in afara clasei
·    6 vizite de jumatate de zi pe durata celor doua saptamani; exemple de vizite: Hampton Court Palace, Windsor Castle, Kenwood, Kew Gardens, The British Museum, the Museum of London, The Courtauld Institute, the National Portrait Gallery
·    Manuale si materiale de studiu, acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca, acces platforma online pentru studiu
·    O excursie de 1 zi intreaga pe durata celor 2 saptamani
·    Certificat de participare, la finalul cursului


Interval de desfasurare 2020:           

11 - 22 mai
20 - 31 iulie
17 - 28 august
28 septembrie – 09 octombrie

Durata curs: 2 saptamani (luni-vineri)       


Tarif Curs:

800 GBP


Tarif Cazare: 

·    Familii de la 160 GBP/ sapt (camera single standard, mic dejun inclus) sau 230 GBP/ sapt (camera single cu baie proprie, mic dejun inclus)
·    Queen’s Lodge Luxury de la 295 GBP/ saptamana, camera single cu baie proprie, self-catering (la 10 minute de mers pe jos de scoala); depozit in caz de daune 300 GBP, returnabil la plecare


Tariful NU include :

·    Taxa de inscriere 95 GBP
·    Taxa plasare cazare 50 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·    Transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow  de la 120 GBP/ sens
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari