Curs Limba Engleza General/ Intensiv - Brighton, Anglia

curs limba engleza general intensiv brighton anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Brighton
Varsta: 16+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
In fiecare zi de Luni a anului 2017
£680

Descriere curs

Un curs de limba engleza în Brighton este o investitie in viitor, la care se adauga posibilitatea de a vizita locuri unice, de a experimenta lucruri noi si chiar de a dezvolta noi prietenii. Imprejurimile orasului sunt perfecte pentru drumetii si pentru pasionatii de natura. 
Brighton se afla la o distanta de numai 45 de minute de mers cu masina de Londra. Acest oras universitar, cu aproximativ 160.000 de locuitori, este un oras multicultural cu o atmosfera cosmopolita. Orasul mai este cunoscut ca “Londra de pe malul marii” si este una dintre cele mai populare destinatii pentru cursuri de limba engleza.
Scoala este localizata intr-o zona centrala, si dispune de: 14 sali clasa spatioase dotate cu echipament audio-video, sala de relaxare, sala de studiu, gradina si biblioteca.


Programul cursului de limba engleza include:

· Test initial de evaluare a cunostintelor, in vederea plasarii in grupe de studiu in functie de nivel
· Saptamanal 20 de lectii (standard) sau 30 de lectii (intensiv) de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de  max. 12 studenti (1 lectie dureaza 45 min)
· Manuale si material didactic foarte bine conceput, disponibile pe perioada cursului, sub forma de imprumut (aprox 4-5 GBP/ saptamana)
· Acces internet
· Certificat de absolvire curs
· Cazare
                · in apartamente studentesti in camera dubla, cu facilitati comune si self catering (fara mese incluse)
                · la familie in camera dubla, cu demipensiune


Date de participare 2017:

In fiecare zi de Luni a anului
* Date pentru incepatori: 9, 16 Ian; 6, 20 Feb; 13, 20 Mar; 3, 10 Apr; 1, 22 Mai; 5, 26 Iun; 3, 10, 17, 24, 31 Iul; 7, 14, 21, 28 Aug; 18 Sep; 2, 9, 16, 23 Oct; 13 Nov; 4 Dec

Durata cursului:  minim 2 saptamani, sosire duminca, plecare sambata


Tarif:
Durata Standard  (apartament) Intensiv  (apartament) Standard  (familie) Intensiv  (familie)
2 saptamani 680 GBP 820 GBP 620 GBP 760 GBP
3 saptamani 1020 GBP 1230 GBP 930 GBP 1140 GBP
4 saptamani 1360 GBP 1640 GBP 1240 GBP 1520 GBP

Optional:  

· Supliment cazare in camera single in apartamente 100 GBP/ saptamana
· Supliment cazare in camera single la familie 30 GBP/ saptamana


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 90 GBP
· Taxa de cazare 70 GBP
· Asigurare medicala, de anulare si de bagaje
· Supliment de sezon 30 GBP/ saptamana in perioada 02 Apr - 17 Iun si 27 Aug - 30 Sep, 70 GBP/ saptamana in perioada 18 Iun - 26 Aug
· Transport cu avionul  Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Taxa minor neinsotit, daca este solicitat de compania aeriana - tarif la cerere
· Transfer de la/la aeroport - tarif la cerere

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2018 organizate in strainatate.

Acreditari