Curs limba Engleza 50+ Agatha Christie/ Rosamunde Pilcher - Paignton, Devon, Anglia

curs limba engleza 50 agatha christie rosamunde pilcher paignton devon anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Paignton
Varsta: +50 ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
16, 30 Apr; 14, 28 Mai, 11, 25 Iun; 13, 27 Aug; 10, 24 Sept 2017
£970

Descriere curs

Programul cursului de limba engleza se desfasoara in Paignton, un oras mic, situat pe coasta de sud, in Devon. Zona Torbay, din care face parte Paignton, este o destinatie turistica populara in randul britanicilor dar si al turistilor straini. Frumusetea naturala a zonei, climatului bland dar si legatura cu celebra scriitoare de romane Agatha Christie - cea care a dat viata personajelor precum Hercule Poirot sau Miss Jane Marple – au adus zona Torbay in topul destinatiilor turistice.
Scoala organizatoare este una cu traditie in Paignton, cu o experienta de 45 ani in predarea limbii engleze si promite studentilor sai o experienta de neuitat.
Participantii vor participa la cursuri de limba engleza dimineata, urmand ca dupa-amiaza sa participe la excursii si vizite in locurile ce le-au inspirat pe Agatha Christie sau Rosamunde Pilcher in romanele sale. Cu toate acestea cursul nu este unul literar, iar lectiile de limba engleze se desfasoara intr-o maniera relaxata.


Programul cursului de limba engleza include:

·    Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
·    Saptamanal 15 ore de limba engleza dimineata, sustinute de profesori vorbitori nativi, in grupe de max. 12 participanti; cursurile de lb engleza sunt acreditate British Council si se desfasoara de luni pana vineri intre orele 09:00-12:30 si 10:30-12:30
·    Acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca
·    6 vizite de jumatate de zi pe durata celor doua saptamani; exemple de vizite: Dartmoor National Park, country pub tour, intrarea la o piesa de teatru de Agatha Christie, Exeter, Torquay, Greenway House & Gardens (pentru cursul inspirat de Agatha Christie) sau Dartington Gardens & Totnes, Dartmoor National Park & Widecombe, vizita Mothercombe, Coleton Fishacre House & Gardens, Dartmouth, Exeter (curs Rosamunde Pilcher); in celelalte zile, dupa-amiaza se vor organiza excursii optionale, cu cost suplimentar (cca 10-15 GBP)
·    O excursie de 1 zi intreaga pe durata celor 2 saptamani, sambata (exemple: The South Hams sau West Cornwall)
·    Cazare la familii atent selectionate, in camere single, cu mic-dejun si cina incluse; familiile sunt la distanta de max 20 minute de mers pe jos de scoala
·    Transport cu minibus in timpul excursiilor
·    Cursul Agatha Christie include si o activitate de seara tip “Murder Mistery”


Interval de desfasurare 2017:                                                                              

Agatha Christie: 16 - 30 Apr; 14 - 28 Mai; 11 - 25 Iun; 13 - 27 Aug; 10 - 24 Sept*           
Rosamunde Pilcher: 30 Apr -14 Mai, 28 Mai - 11 Iun; 25  Iun - 10 Iul; 27 Aug - 10 Sept; 24 Sept - 8 Oct            

Durata curs: 2 saptamani;
* cursul in perioada 10-24 Sept implica un cost suplimentar de 70 GBP


Tarif:  

1100 GBP/ 2 sapt (18 Iun-20 Aug)
970 GBP/ 2 sapt (pentru lunile Mai-Iunie si Septembrie-Octombrie)


Tariful NU include:

·    Taxa de inscriere 120 GBP
·    Taxa plasare cazare 40 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·    Transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow  - tarif la cerere
·    Supliment pensiune completa (pranz la scoala de luni pana vineri, tip picnic) 30 GBP/ saptamana
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari