Curs limba Engleza 50+ Agatha Christie/ Rosamunde Pilcher - Paignton, Devon, Anglia

curs limba engleza 50 agatha christie rosamunde pilcher paignton devon anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Paignton
Varsta: +50 ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
26 Apr, 10 Mai, 24 Mai, 16 Aug, 30 aug, 17 Sept, 11 Oct 2020
£1260

Descriere curs

Programul cursului de limba engleza se desfasoara in Paignton, un oras mic, situat pe coasta de sud, in Devon. Zona Torbay, din care face parte Paignton, este o destinatie turistica populara in randul britanicilor dar si al turistilor straini. Frumusetea naturala a zonei, climatului bland dar si legatura cu celebra scriitoare de romane Agatha Christie - cea care a dat viata personajelor precum Hercule Poirot sau Miss Jane Marple – au adus zona Torbay in topul destinatiilor turistice.
Scoala organizatoare este una cu traditie in Paignton, cu o experienta de 45 ani in predarea limbii engleze si promite studentilor sai o experienta de neuitat.
Participantii vor participa la cursuri de limba engleza dimineata, urmand ca dupa-amiaza sa participe la excursii si vizite in locurile ce le-au inspirat pe Agatha Christie sau Rosamunde Pilcher in romanele sale. Cu toate acestea cursul nu este unul literar, iar lectiile de limba engleze se desfasoara intr-o maniera relaxata.


Programul cursului de limba engleza include:

·    Test de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel
·    Saptamanal 15 ore de limba engleza dimineata, sustinute de profesori vorbitori nativi, in grupe de max. 12 participanti; cursurile de lb engleza sunt acreditate British Council si se desfasoara de luni pana vineri intre orele 09:00-12:30 si 10:30-12:30
·    Acces la internet WiFi, resurse multimedia, biblioteca
·    6 vizite de jumatate de zi pe durata celor doua saptamani; exemple de vizite: Dartmoor National Park, country pub tour, intrarea la o piesa de teatru de Agatha Christie, Exeter, Torquay, Greenway House & Gardens (pentru cursul inspirat de Agatha Christie) sau Dartington Gardens & Totnes, Dartmoor National Park & Widecombe, vizita Mothercombe, Coleton Fishacre House & Gardens, Dartmouth, Exeter (curs Rosamunde Pilcher); in celelalte zile, dupa-amiaza se vor organiza excursii optionale, cu cost suplimentar (cca 15-25 GBP)
·    O excursie de 1 zi intreaga pe durata celor 2 saptamani, sambata (exemple: The South Hams sau West Cornwall)
·    Cazare la familii atent selectionate, in camere single, cu mic-dejun si cina incluse; familiile sunt la distanta de max 20 minute de mers pe jos de scoala
·    Transport cu minibus in timpul excursiilor


Interval de desfasurare 2020:                                                                              

Agatha Christie: 10 - 24 Mai;  27 Sept - 11 Oct 
Rosamunde Pilcher:  26 Apr - 10 Mai;  24 Mai - 7 Iun; 16 - 30 Aug; 30 Aug - 13 Sept; 11 - 25 Oct      

Durata curs: 2 saptamani


Tarif:  

1260 GBP/ 2 sapt


Nota!

Posibilitatea de a inlocui programul de activitati Agatha Christie/ Rosamunde Pilcher, cu program English & Walking; vizitele de o jumatate de si de de o zi intreaga vor fi inlocuite cu plimbari in natura pentur a vizita zona Devon & Cornwall impreuna cu un ghid profesionist (exemple de plimbari: Paignton & Brixham, Dartmoor National Park, Dartmouth, Cornwall, Widecombe inthe Moor, Coleton Fishacre, Maidencombe etc.)
Programul English & Walking se desfasoara in perioada 7-21 iunie sau 2-16 august 2020, fara cost suplimentar.


Tariful NU include:

·    Taxa de inscriere 120 GBP
·    Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
·    Transfer de la/ la aeroport Londra Heathrow  - tarif la cerere
·    Supliment pensiune completa (pranz la scoala de luni pana vineri, tip picnic) tarif la cerere
·    Supliment dieta speciala tarif la cerere
·    Asigurare medicala, de bagaje si de anulare

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari