Curs Limba Engleza - Brighton, Anglia

curs engleza brighton anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Brighton
Varsta: 16+ ani
Tip tabara: Curs
Limba studiata: EnglezaDate incepere
In fiecare zi de Luni a anului 2019
£810

Descriere curs

Un curs de limba engleza în Brighton este o investitie in viitor, la care se adauga posibilitatea de a vizita locuri unice, de a experimenta lucruri noi si chiar de a dezvolta noi prietenii. Imprejurimile orasului sunt perfecte pentru drumetii si pentru pasionatii de natura. 
Brighton se afla la o distanta de numai 45 de minute de mers cu masina de Londra. Acest oras universitar, cu aproximativ 160.000 de locuitori, este un oras multicultural cu o atmosfera cosmopolita. Orasul mai este cunoscut ca “Londra de pe malul marii” si este una dintre cele mai populare destinatii pentru cursuri de limba engleza.
Scoala este localizata intr-o zona centrala, si dispune de: 14 sali clasa spatioase dotate cu echipament audio-video, sala de relaxare, sala de studiu, gradina si biblioteca


Programul cursului de limba engleza include:

· Test initial de evaluare a cunostintelor, in vederea plasarii in grupe de studiu in functie de nivel
· Saptamanal 20 de lectii (standard) sau 30 de lectii (intensiv) de limba engleza, acreditate British Council, in clase internationale de  max. 12 studenti (1 lectie dureaza 45 min)
· Manuale si material didactic foarte bine conceput, disponibile pe perioada cursului, sub forma de imprumut (aprox 4-5 GBP/ saptamana)
· Acces internet
· Certificat de absolvire curs
· Cazare
                · in apartamente studentesti in camera dubla, cu facilitati comune si self catering (fara mese incluse)
                · la familie in camera single, cu demipensiune


Date de participare 2019:

 In fiecare zi de luni a anului*
* Date pentru incepatori: 7 Ian; 4, 25 Feb; 18 Mar; 1, 8, 15 Apr; 6 Mai; 3 Iun; 1, 8, 15, 22, 29 Iul; 5, 19 Aug; 2, 16 Sept; 7, 21 Oct; 11 Nov; 2 Dec

Durata cursului:  minim 2 saptamani, sosire duminca, plecare sambata
Nota! Scoala este inchisa in zilele de: 4 Ian; 19 & 22 Apr; 6 & 27 Mai, 26 Aug, 23 Dec 2019 - 3 Ian 2020; Cursurile nu se recupereaza  


Tarif:

Durata

Standard (apartament)

Intensiv (apartament)

 Standard (familie) 

 Intensiv (familie) 

2   saptamani 

810 GBP

960 GBP

790 GBP 940 GBP

3 saptamani

1215 GBP

1440 GBP

1185 GBP 1410 GBP

4 saptamani

1620 GBP

1920 GBP

1580 GBP 1880 GBP

 


Optional:

· Supliment cazare in camera single in apartamente 230 GBP/ saptamana
· Supliment cazare la resedinta in campus, in camera single cu baie proprie, disponibil in perioada 16 iun - 24 aug, tarif la cerere


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 90 GBP
· Taxa de cazare 70 GBP
· Asigurare medicala, de anulare si de bagaje
· Supliment de sezon cazare 30 GBP/ saptamana in perioada 7 Apr - 15 Iun si
25 Aug - 28 Sep sau 80 GBP/ saptamana in perioada 16 Iun - 24 Aug
· Transport Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Taxa minor neinsotit, daca este solicitat de compania aeriana - tarif la cerere
· Transfer de la/la aeroport - tarif la cerere

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari