Tabara limba Engleza & Young Leaders - Corpus Christi College, Cambridge

tabara limba engleza young leaders corpus christi college cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Corpus Christi College
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
04 Iul - 15 Aug 2017
£2920

Galerie foto
Scoala organizatoare a fost premiata de catre El Gazette cu distinsul premiu “Centre of Excellence” 2013 in urma inspectiei British Council.

Prezentare tabara

Corpus Christi College, fondat in anul 1352, cu o vasta traditie, este unul dintre primele colegii ale Universitatii din Cambridge. Este singurul colegiu din Cambridge fondat de cetatenii orasului (membrii ai Ordinului Corpus Christi si Blessed Virgin Mary). 
Cursul este ideal pentru studentii ambitiosi, motivati de succes, cu un nivel bun al cunostintelor de limba engleza, care isi doresc mai mult decat un program „standard” al unei tabere de vara. Cursurile includ lectii si activitati de oratorie, aptitudini de lider, munca in echipa, bunele maniere, engleza de afaceri, arta negocierii, networking, etc.


Interesant de citit:

Feedback copii & parinti


Programul de vara pentru tabara de limba engleza include:

· Test de evaluare initiala; nivel minim necesar: intermediar
· Saptamanal 28 de ore de lb engleza, acreditate British Council, in clase internationale de cca 11 studenti; nu exista lectii de engleza generala, ci cursuri pe diverse teme: leadership skills, public speaking, formal presentations, the art of negotiation, Business English, independent research, debating etc.
· Manuale si material didactic foarte bine alese, card identificare
· Certificat de absolvire curs si raport de evaluare la finalul taberei
· Cazare in campus in camere duble standard, cu baie comuna
· Pensiune completa (3 mese/zi), packed lunch in timpul excursiilor
· Acces zilnic la Internet
· Facilitati: terenuri sport, squash, tenis, sala de sport
· Activitati dupa-amiaza si seara; exemple: teatru, jocuri, sport; vizite culturale, dezbateri pe teme precum: istoria Cambridge, adolescentii din UK, educatia in UK, modul de viata in UK, moda, dans, quiz, bowling, casino royale, seara de film si media, etc
· Doua excursii de o zi intreaga/ saptamana; exemple: Londra, Oxford, Stratford Upon Avon, Warwick Castle, Canterbury, Leeds Castle etc.
· O excursie de jumatate de zi/ saptamana; exemple: Ely&Ely  Cathedral, Wimpole Hall, Anglesey Abbey, Thetford Forest etc.
· Transfer de la si la aeroport Heathrow sau Gatwick
· Asigurare complexa de calatorie din UK


Interval de participare 2017:

04 Iulie - 15 August  

Durata taberei: minim 2 saptamani
Zi de sosire si plecare: Marti


Tarif:

2920 GBP / 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti 
· Garantie in caz de daune (returnabila) 50 GBP

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari