Tabara Limba Engleza & Pregatire pentru Oxford si Cambridge (Oxbridge) - Cambridge

tabara limba engleza pregatire pentru oxford si cambridge oxbridge cambridge.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Cambridge
Varsta: 15-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
25 Iun – 15 Iul 2017
£3450

Prezentare tabara

Programul se adreseaza tinerilor ambitiosi cu varsta cuprinsa intre 15 - 16 ani, care doresc ca in urmatorii 2-3 ani sa devina candidatii ideali sa aplice la Oxford, Cambridge sau la alte universitati ale grupului Russel precum London School of Economics, Imperial College London, University Collge London,  Durham University, Warwick, Southampton sau alte universitati de top din UK.

Programa include: studiu academic, workshopuri de competente, interviuri de proba, program social, intalniri cu studenti Oxbridge, sedinte de pregatire pentru admitere Oxbridge, University Open Days and Tours etc.


Programul de vara al taberei de limba engleza & pregatire Oxbridge include:

· Cerinte minim nivel cunostinte limba engleza: echivalent a IELTS 5.0+/ nivel upper intermediate
· 3 ore/zi de lectii limba engleza academica intensiva (test matematica, sistem educational britanic, IELTS, vocabular, cultura cademica in UK etc) si pregatire Oxbridge, predate de profesori calificati, in clase internationale de cca 12-15 studenti
· 3 ore/zi de activitati academice si culturale precum: tur de orientare Cambridge, ICT (personal statement, business leadership team project, esee argumentative), pregatire diverse subiecte Oxbridge (exemple: economie, fizica, chimie, drept, matematica),  dezbateri, prezentari, punting pe Queyside, Cambrigde University open day (inclusiv tur King’s College) etc
· Oxford University Open Day (o zi intreaga)
· Manuale si materiale de studiu & Certificat de absolvire curs
· Cazare in resedinta (situata la cca 10-15 min de scoala), in camere single sau duble, cu baie proprie sau comuna (in functie de disponibilitate)
· 3 mese pe zi
· Supraveghere 24h din 24
· Activitati de seara: petrecere de bun venit/ disco, seara quiz, diverse sporturi si jocuri, seara internationala, seara de film etc
· 2 excursii de o zi intreaga; exemple: la Londra (include vizite la campusurile universitare Russel Group: LSE, Imperial London College, University College London - UCL) sau excursie Londra cu vizita Windsor Castle sau plimbare cu barca pe Tamisa


Interval de participare vara 2017: 

25 Iunie – 15 Iulie

Durata taberei: 3 saptamani
*sosire Duminica seara/ plecare Sambata dimineata


Tarif:

3450 GBP / 3 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 140 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Asigurare medicala, de bagaje si de anulare
· Transfer de la-la aeroport Londra Heathrow 160 GBP/ sens
· Asistenta check-in la plecare minori neinsotiti 70 GBP (obligatoriu pentru cei de 15 ani, pentru 16 ani doar daca serviciul a fost rezervat la compania aeriana)

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette International Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2017 organizate in strainatate.

Acreditari