APPLY TO A TOP UK UNIVERSITY – DO’S & DON’TS

09 Noiembrie ora 18:00, Hotel DoubleTree by Hilton

Despre Eveniment

Ai visat sa iti petreci anii de studentie in UK? Afla mai multe despre universitatile britanice si programele pe care ti le ofera!

Deja ti-ai ales o universitate sau un domeniu de studiu dar nu stii de unde sa incepi? Invata despre platforma UCAS si aplica acum pentru anul universitar 2016-2017!

Nu intelegi exact ce inseamna “Personal Statement”? Sau nu stii care sunt certificarile de care vei avea nevoie?

Mirunette International Education te invita pe 09 noiembrie, de la ora 18:00, la Hotel DoubleTree by Hilton, la Apply to a Top UK University – Do’s & Don’ts un seminar interactiv cu Tim Fish, Director Earlscliffe College si consilier educational cu peste 20 de ani de experienta. Vei afla ce inseamna experienta unei universitati britanice si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a te numara printre studentii internationali din UK.

Fie ca esti la inceputul liceului si inca nu te-ai hotarat ce specializare doresti sa urmezi la facultate, fie ca esti in ultimul an si vrei sa studiezi in UK, este important sa tii cont de pasii dosarului de candidatura.

Ai nevoie de indrumare?

Formularul UCAS are mai multe sectiuni ce trebuie completate cu mare atentie: detaliile personale, experienta de lucru, studiile urmate, optiunile pentru programul de licenta (BA), Personal Statement si scrisorile de recomandare.

Nu rata oportunitatea extraordinara de a afla direct de la un expert britanic in consultanta educationala toate informatiile de care ai nevoie! Te provocam sa iti valorifici potentialul!

Mirunette International Education este centru acreditat UCAS. Consultantii educationali Mirunette iti vor oferi sustinere si indrumare pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere!

DESPRE TIM FISH

“It’s a competitive process – gain a competitive advantage from an expert. Learn more about constructing the ‘Personal Statement’ at the heart of the application. Learn more about what the top universities are looking for in your application. As Benjamin Franklin said ‘By failing to prepare, you are preparing to fail.’ Don’t fail! Prepare for success – attend this event.” – Tim Fish

Absolvent al prestigioasei Universitati Oxford, Tim Fish este Director al Earlscliffe College din Folkestone, UK, unde preda Istorie si Stiinte Politice. Cu peste 20 de ani de experienta in pedagogie si conducere a unor scoli de renume din Anglia, Tim Fish reuseste, cu fiecare prilej, sa stimuleze auditoriul si sa ofere cele mai relevante si bogate informatii. Fie ca este vorba despre consiliere educationala sau de sustinerea unor seminarii pe teme academice, Tim Fish isi inzestreaza publicul tanar cu motivatia si cunostintele necesare care vor asigura succesul academic si, mai departe, profesional.

If you’re thinking of applying to top UK universities – act like a top student, and attend this top event” – Tim Fish

 

Taxa de participare 200 LEI/familie, (TVA inclus)

 

Citeste impresiile participantilor la seminarul sustinut de Tim Fish si afla mai multe despre serviciile de consultanta Mirunette.

FEEDBACK PARTICIPANTI

Tanita C., student University of Sheffield

Am un internship la Londra momentan intr-o firma de avocatura specializata pe imigratie. 

Sunt foarte bine, multumesc! Studentia  sincer, abia astept sa inceapa anul 3. Nu credeam ca voi ajunge sa imi fie dor sa merg la cursuri. Imi place mult! Si asta totul datorita voua :) raman vesnic recunoscatoare pentru tot sprijinul acordat

 

Catalin V., student Royal Holloway

Sunt bine, totul este super in UK. Imi plac foarte mult cursurile si activitatile pe care le am prin campus, mi-am facut prieteni noi si cel mai important am terminat primul an cu note mari. Apropo voiam sa intreb daca as putea sa fiu ajutat la anul si cu personal statement pentru master fiindca ma gandeam ca ar trebui sa il incep. 

 

Vasile I., tatal Ioanei - studenta University of the Arts London

Totul este ok. Ioana a terminat ISCA cu nota maxima, iar acum este la final cu Foundation-ul la CSM pe care spera sa-l ia la fel cu maxim.

A intrat la UAL/Wimbledon College of Art la Costume Design for Theater and Screen. A ales specializarea asta, inclinatiile ei fiind spre partea de costume. Este foarte multumita de alegere si de faptul ca cei de la WCA au apreciat toate lucrarile ei.

  

Bogdan G., student University of Surrey

As dori sa incep, in primul rand, prin a-mi adresa multumirile catre toata compania Mirunette, dar in special tie, Diana, as you've been and will be a great factor in my professional becoming. :D

De asemenea as dori sa explic putin starea pe care am avut-o in momentul in care m-am vazut cu 5 accepturi din 5 posibile, in momentul in care nu m-am simtit constrans din niciun punct de vedere in ceea ce priveste alegerea cea mai potrivita pentru viitorul meu atat ca persoana cat si ca viitor student, ulterior angajat. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara ajutorul dumneavoastra, Mirunette, si fara indrumarile lui Tim Fish alaturi de care am reusit sa obtin ultimul draft al "personal statement"-ului, cel mai bun.

  

Sorin I., (tatal lui Bogdan, student University of Surrey)

Inca de la inceput, de cand ati organizat excursia in SUA la care a participat si Bogdan v-am perceput ca pe o firma serioasa, indreptata spre interesul copiilor, acela de a se simti bine dar nu numai atat ci si de a invata lucruri noi si de a descoperi civilizatii avansate fata de noi. Iata ca aceasta excursie a deschis apetitul fiului nostru de a studia in alta tara si pentru asta a ales Anglia. Fara sa stam pe ganduri ne-am gandit inca de la bun inceput ca doar Mirunette ne poate oferi consultanta necesara pentru aceasta.

 

Asa ca am plecat la drum sub indrumarea Mirunette (multumim Dianei, implicate direct). Beneficiind si de serviciile foarte profesioniste ale lui Tim Fish, am avut placerea de a complete un dosar foarte bun care a facut ca Bogdan sa primeasca raspunsuri positive de la toate universitatile la care a aplicat. Din acest punct de vedere colaborarea si-a atins tinta 100%.

 

Trebuie mentionata si caldura cu care am fost tratati de fiecare data la sediul Mirunette, fapt care a creat pe langa altele si o senzatie de implinire si un entuziasm suplimentar lui Bogdan. Probabil ca este si politica Mirunette sa tratati cu respect si responsabilitate fiecare client, dar trebuie sa subliniez si calitatile individuale de comunicare a fiecarei persoane cu care noi am intrat de-a lungul timpului in contact la Mirunette.

 

Nu am decat cuvinte de lauda la adresa Mirunette, va felicit pentru ceea ce faceti si voi recomanda fara rezerve cunostintelor mele firma Mirunette.


Locatie eveniment:

APLICA IN UK PRIN MIRUNETTE INTERNATIONAL EDUCATION! CUM TE AJUTAM?

Mirunette International Education este singurul centru de examinare acreditat Ukiset din Romania, o serie de examene solicitate pentru aplicarea la scolile de top din UK. Avem elevi in scoli de renume din UK care se pregatesc pentru studii in Medicina, Drept, Teatru, Arte si Business! Octombrie-Noiembrie: deadline pentru aplicarea in urmatorul an academic (2016)

oferim consiliere educationala pentru aplicarea la scolile din UK

organizam sedinte pentru stabilirea profilului de personalitate al fiecarui aplicant

recomandam scoli in functie de profilul fiecarui aplicant

oferim indrumare in alcatuirea dosarului de aplicare

asistam organizarea calatoriei pana la scoala

suntem legatura constanta intre scoala si aplicant

Acreditari