Tabara Limba Engleza & Pregatire Medicina - Chelsea Independent College, Londra

tabara lb engleza pregatire medicina chelsea independent college londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
30 Iun - 13 Iul
14 - 27 Iul
28 Iul - 10 Aug 2019
£2850

Galerie foto

Prezentare tabara

Chelsea Independent College este situat in Londra in apropierea bazei sportive Chelsea, cu acces usor catre toate punctele de interes ale orasului.

Programul de pregatire pentru Medicina este dedicat tinerilor ce isi doresc sa aplice la Medicina si sa urmeze o cariera in domeniu. Include lectii de limba Engleza, pregatire academica in domeniul ales, seminarii si dezbateri, prelegeri sustinute de specialisti, vizite la institutii medicale prestigioase si universitati importante din Londra, informatii despre UKCAT & BMAT.

Numarul maxim de studenti admisi pentru acest program este de 14 pentru fiecare sesiune, iar cazarea se face intr-un adin cladirile de boarding ale colegiului aflata la aprox 10 minute distanta de mers cu autobuzul.


Nota! Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru inscriere IELTS 4.5 (Intermediate)


Programul de vara al taberei de limba engleza & pregatire medicina include:

· Saptamanal 12 ore de curs, dimineata, impartite in Engleza si literatura, Chimie, Biologie, tehnici de prim ajutor si tehnici medicale, in grupe internationale de cca. 10-12 participanti
· Manuale si materiale de studiu
· Saptamanal 8 seminare dupa-amiaza, cu diverse teme (exemple: Applying to Medical School, UKCAT/ BMAT practice quiestions, Medical ethics debate, Diagnostic skills stations, Case studies, Practical: heart dissection & diabetics testing etc.)
· Saptamanal 1 vizita la institutii medicale si universitati din Londra (ex. UCL Medical School, St George’s University, Science Museum etc.)
· O excursie de o zi intreaga, sambata (exemplu de excursie: London Eye & Oxford Street)
· Cazare la resedinta colegiului, in camere single (16-17 ani) sau duble (14-15 ani) cu baie proprie, moderne si spatioase, cu TV, acces internet
· Mic dejun. pranz si cina de luni pana vineri; brunch si cina in weekend
· Serviciu de spalare a hainelor
· Program de activitati seara (exemple de activitati: disco, games, movie night, quiz, karaoke , West End show, talent show etc)
· Asigurare medicala UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra (9 am - 9 pm)


Interval de participare 2019:    

30 Iun - 13 Iulie; 14 - 27 Iulie; 28 Iulie - 10 August      
Durata: 2 saptamani


Tarif:

2850 GBP/ 2 saptamani (perioada 30 Iun-13 Iul sau 14-27 Iul)
2650 GBP/ 2 saptamani (perioada 28 Iul - 10 Aug)


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2019 organizate in strainatate.

Acreditari