Tabara Limba Engleza Art & Design - Chelsea Independent College, Londra

tabara lb engleza art design chelsea independent college londra.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Londra
Varsta: 14-17 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
28 Iun - 11 Iul
12 - 25 Iul
26 Iul - 08 Aug 2020
£2995

Prezentare tabara

Chelsea Independent College este situat in Londra in apropierea bazei sportive Chelsea, cu acces usor catre toate punctele de interes ale orasului.

Programul Art & Design se focuseaza pe dezvoltarea aptitudinilor si a competentelor esentiale pentru o cariera de succes in industria creativa la cel mai inalt nivel. Profesorii sunt designeri practicieni si artisti care ofera participantilor noi perspective ale pregatirii preuniversitare, dar si sfaturi pentru un succes profesional de lunga durata.

Cazarea se face intr-una din cladirile moderne de boarding ale colegiului aflata la aprox 10 minute distanta de mers cu autobuzul.


Nota! Nivelul minim de cunostinte de limba engleza necesar pentru inscriere IELTS 4.5 (Intermediate)


Programul de vara al taberei de limba engleza art & design include:

· Informatii si orientare la sosire
· Test initial pentru evaluare limba engleza
· Saptamanal 12 ore de curs, dimineata, impartite in lb Engleza si literatura si  sesiuni dedicate pregatirii portofoliului (exemple: Observational and perspectival drawing; Painting: colour, tone, application; Photography: focus, framing, composition; Sculpture workshop etc) in grupe de cca. 10-12 participanti
· Manuale si materiale de studiu
· Saptamanal 8 seminare dupa-amiaza cu diverse teme, sustinute de experti in domeniu (exemple: Mixed media drawing; Lino printing; Digital editing workshop; Guest speaker: careers in art; Abstract mark-making; Collages and painting; Applying to university: Portfolio preparation; Final project piece for art exhibition etc.)
· Saptamanal 1 vizita la studiouri ale artistilor, expozitii, universitati sau colegii de top; exemple: Central Saint Martins (University of the Arts London) & Visit to exhibitions at Tate Modern and Tate Britain etc.
· O excursie de o zi intreaga, sambata (exemplu de excursie: Historical Tour of London & Royal Parks)
· Cazare la resedinta colegiului, in camere single (16-17 ani) sau duble (14-15 ani) cu baie proprie, moderne si spatioase, cu TV, acces internet
· Mic dejun. pranz si cina de luni pana vineri; brunch si cina in weekend
· Serviciu de spalare a hainelor
· Program de activitati seara (exemple de activitati: disco, games, movie night, quiz, karaoke  West End show, talent show etc)
· Asigurare medicala UK
· Intampinare si transfer de la si la aeroportul Heathrow Londra (9 am - 9 pm)


Interval de participare 2020:

28 Iun - 11 Iulie
12 - 25 Iulie
26 Iulie - 08 August   

Durata: 2 saptamani


Tarif:

2995 GBP/ 2 saptamani


Tariful NU include:

· Taxa de inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul, Bucuresti – Londra – Bucuresti
· Asigurare complexa de calatorie (medicala, storno, bagaje) din Romania

De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari