Tabara limba Engleza & Tenis - Worth School

tabara limba engleza rugby worth school.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Worth School
Varsta: 10-16 ani
Tip tabara: Tabara individuala
Limba studiata: EnglezaPerioada:
27 Iun - 14 Aug 2021
£1320
Galerie foto

Prezentare tabara

Scoala Worth dispune de facilitati exceptionale si boarding houses care au castigat premii de design arhitectural si ofera un mediu sigur pentru cursanti. Facilitatile includ: terenuri de tenis, fotbal, golf,  sala de sport, un teren artificial si un pavilion pentru rugby complet echipat.
Scoala de limba engleza & sport ofera cursuri pentru vara pentru urmatoarele sporturi: rugby, fotbal, fotbal, dans, muzica.

Cursurile de tenis se adreseaza atat incepatorilor cat si jucatorilor experimentati si se bazeaza pe imbunatatirea tehnicilor si dezvoltarea increderii si entuziasmuluI pentru joc: miscari, exercitii de viteza si agilitate, tactica, pozitie, fitness, diete, siguranta.
La finalul cursului va avea loc o competitie la dublu.


Programul de vara al taberei de limba engleza si tenis include:

· Test initial de engleza si test de aptitudini la tenis
· Saptamanal 15 ore de antrenament tenis in grupe de 2-6 participanti – programul este adaptat, in functie de nivelul jucatorului
· Saptamanal 15 ore de limba engleza in clase internationale de 4-12 studenti; cursurile sunt acreditate British Council
· Certificat de absolvire curs
· Cazare in campus, in camere standard cu 2 sau mai multe paturi si facilitati comune
· Pensiune completa (3 mese/zi), cu posibilitate pentru diete speciale
· Saptamanal o excursie de 1 zi intreaga in weekend (exceptie tabara de 1 saptamana); exemple: Cambridge Bath, Oxford, Brighton, Portsmouth, Alton Towers, Chessington World of Adventures,  Thorpe Park etc.
· Program complex de activitati in fiecare seara: tenis de masa, volei, inot, masa de fotbal, Crazy Olympics, Race nights, Casino nights, disco, karaoke sau diverse jocuri  etc.
· Serviciu spalatorie 1 data/ saptamana
· Tricou personalizat & sticla de apa reutilizabila
· Asigurare de calatorie din UK
· Supraveghere 24h din 24 si asistenta medicala in caz de urgenta
· Certificat de absolvire curs limba engleza


Interval de participare 2021: 

27 Iunie - 14 August    
      
Durata taberei: minim 1 saptamana 


Tarif:

1320 GBP / saptamana               


Tariful NU include:

· Taxa inscriere 40 GBP
· Transport cu avionul Bucuresti - Londra - Bucuresti
· Transfer colectiv de la – la aeroport Heathrow 80 GBP/ sens (sosiri duminica intre orele 09:00-15:00; plecari sambata intre orele 12:00 - 17:00); transfer individual in afara intervalului orar mentionat: cca. 160 GBP/ sens
· Asigurare complexa de calatorie din Romania


Nota!
· Nivel limba engleza min necesar A2
· Optiune de a inlocui cursurile de limba engleza cu un alt sport (exemple: rugby, fotbal, fotbal, dans sau echitatie), in functie de disponibilitate; pentru echitatie se aplica un supliment de 180 GBP/ saptamana

De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari