Tabere Scotia 2019

Tabere de vara pentru copii in Scotia 2019

Mirunette Education vine in intampinarea voastra cu excelente tabere de vara in Scotia

Ai intre 7 si 20 de ani? Vrei sa devii independent si responsabil, sa depasesti bariera de exprimare in limba engleza? Vrei sa experimentezi o scoala britanica intr-un sistem diferit de educatie?

Alege taberele de vara Mirunette. Hai cu noi intr-o tabara in Scotia! Iti garantam o experienta educativa de exceptie, distractie, schimb intercultural, internationalitate si prietenii noi.

Esti curios sa cunosti faimosul Castel Edinburgh si sa te plimbi pe Forth Bridge? Vino cu Mirunette in taberele din Scotia. Cu siguranta vei avea multe de vazut!

Colegii prestigioase precum Fettes te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce includ lectii interactive de limba engleza. Nu rata excursiile din tabara, atat din oras (Royal Mile, National Museum of Scotland, Camera Obscura sau Royal Yacht Britannia), cat si din regiune (Glasgow, Tantallon Castle, Rosslyn Chapel sau Stirling Castle). Daca iti place sa calatoresti, Mirunette iti garanteaza multa actiune, interactiune si distractie in taberele din Scotia!

Acreditari