Tabere Irlanda 2019

Tabere de vara pentru copii in Irlanda 2019

Mirunette Education vine in intampinarea voastra cu excelente tabere de vara in Irlanda

Ai intre 7 si 20 de ani? Vrei sa devii independent si responsabil, sa depasesti bariera de exprimare in limba engleza? Vrei sa experimentezi o scoala irlandeza intr-un sistem diferit de educatie?

Alege taberele de vara Mirunette. Hai cu noi intr-o tabara in Irlanda! Iti garantam o experienta educativa de exceptie, distractie, schimb intercultural, internationalitate si prietenii noi, legate pe viata.

Iti doresti sa vizitezi Dublin, Dun Laoghire Harbour, James Joyce Tower, Aviva Stadium sau Dublinia Viking Museum? Vino cu Mirunette in taberele din Irlanda. Cu siguranta vei avea multe de vazut si de povestit!

Colegii prestigioase te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce includ lectii interactive de limba engleza! Te vor impresiona catedralele medievale, vestigiile vikinge, piatetele din epoca georgiana si frumoasele muzee, dar si parcul Phoenix, cel mai mare parc urban din Europa. Daca iti place sa calatoresti, Mirunette iti garanteaza multa actiune, interactiune si distractie in taberele din Irlanda!

Acreditari