Event 01

Mirunette sparge gheata... la patinoar


Primul eveniment din cadrul unei serii surpriza de "10 Evenimente de nota 10" va avea loc Duminica, 19 Ianuarie 2014 - ora 16.00, la patinoarul din Cismigiu!

Vino sa patinezi alaturi de Echipa Mirunette! Garantam distractia si voie buna din plin!

Cadou din partea noastra: ciocolata calda pentru toti, iar pentru primii 10 sositi care poarta insemnele Mirunette, intrarea gratuita! 

*Participantii Mirunette la eveniment vor beneficia de tarif special!

Va asteptam in numar cat mai mare, copii, parinti si profesori! 

Share the news! - Ne vedem duminica, pe gheata!

Vezi galerie foto aici


Event 02

S-a dat startul celui de-al doilea eveniment din seria celor "10 evenimente de nota 10"!


Vrei sa arati tarii intregi cat de bun esti?

Inscrie-te la MIRUNETTE LANGUAGE COMPETITION si castiga o tabara de limba engleza de 2 saptamani la Oxford sau Londra!

Anunta-ti cat mai multi prieteni!

Punem la bataie o gramada de premii WOW!

Pentru inscrieri, click aici: http://www.mirunette.ro/concurs

Mai stai pe ganduri...? :D


Event 03

Concurs FOTO: "Selfies" are fun? Mirunette te face star!


Te pasioneaza fotografia si vrei sa devii imaginea din materialele publicitare Mirunette? 

Participa la concursul de fotografie, organizat in parteneriat cu prietenii nostri de la National Photographic al III-lea eveniment aniversar din seria celor "10 evenimente de nota 10" si iti indeplinim visul! Premiem cele mai frumoase si originale fotografii, cu un shooting super distractiv, in care tu si inca 9 tineri veti deveni starurile Mirunette! 

Daca se vorbeste peste tot despre selfies (proclamat cuvantul anului 2013 in dictionarele Oxford!), tema concursului va fi chiar selfie-ul tau intr-un cadru de primavara; cu alte cuvinte: „Autoportret in intampinarea primaverii”. Surprinde-ne cu creativitatea si talentul tau fotografic! 

Perioada de inscriere: 19 februarie – 8 martie 2014 
Nominalizarea castigatorilor: 12 martie 2014
Photo-Shooting: 15 martie 2014 

Trimite-ne poza ta in mesaj privat pe Facebook, iar noi o vom publica intr-un album dedicat acestei activitati! Tot ce trebuie sa faci este sa dai Share selfie-ul tau pe Facebook si sa aduni cat mai multe like-uri! Primii 5 participanti cu cele mai votate selfies intra automat pe lista castigatorilor, pentru popularitate. Ceilalti 5 castigatori vor fi alesi de catre noi, echipa Mirunette, impreuna cu specialistul in fotografie Cristina Ardelean, de la National Photographic.

Iar daca vrei sa iti transformi pasiunea pentru fotografie in realitate, National Photographic iti ofera multe surprize, printre care si discount-uri semnificative la cursuri de fotografie si ateliere interactive! 


Event 04


Event 05


Event 06


Event 07


Event 08


Event 09


Event 10

De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari