Workshops Tematice pentru Adolescenti - Filmmaking & Social Media OR Public Speaking & Debate

workshop limba engleza pentru adolescenti debating presentations public speaking sau film making social media.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 11-17 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: EnglezaPerioada:
16 Sept - 21 Oct 2020 (Debating)
28 Oct - 2 Dec 2020 (Film)
£50

Galerie foto

Descriere curs

Workshopurile de limba Engleza pentru adolescenti sunt organizate de catre o scoala de limba engleza situata in Wimbledon, Londra. Aceasta are programe ce imbina studiul, abordat cu serioziate, cu activitati culturale si interactive, iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid pentru fiecare student.

Scoala este membra English UK (asociatia scolilor acreditate British Council), si organizeaza atat programe pentru adulti si profesori de limba engleza cat si cursuri de vara pentru copii cu varste cuprinse intre 11 si 17 ani.

Pentru vara 2020 o parte din activitatea scolii a fost mutata in mediul online, organizand inclusiv un program de Online Junior Summer Camp, pentru copiii cu varste de 11-17 ani. Urmare a succesului acestui program, partenerii nostri vor desfasura in perioada Septembrie - Decembrie 2020 un program de workshop-uri tematice pentru adolescenti, cu cele mai apreciate teme abordate in cursul verii:

Debating, Presentations Public Speaking

Gain confidence in speaking in front of an audience - Learn about voice and body language - Develop techniques to manage nerves - Learn to construct & present arguments - Webinar do's & dont's

Film Making and Social Media

Do you want to be the next Steven Spielberg or top vlogger? - Study techniques for camera shots - Learn to engage your audience - Learn about storyboarding & scriptwriting - Produce short films & clips

Programul se desfasoara in totalitate online, in grupe internationale iar workshop-urile sunt sustinute de profesori cu experienta, vorbitori nativ de limba engleza. Workshop-urile se vor desfasura in fiecare zi de miercuri, o data pe saptamana, fiind impartite in 2 sesiuni a cate 50 minute in intervalul orar 17.00 – 18.50 ora Angliei (19:00 - 20:50 ora Romaniei).


Programul include:

· Test online de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel, posibil si scurt interviu Zoom (nivel min necesar A2)
· Saptamanal 1 workshop cu durata de 100 minute, in fiecare zi de miercuri in intervalul orar 17.00 – 18.50 ora Angliei (19:00 - 20:50 ora Romaniei); tematica workshop-ului se va alege la inscriere, din:

  • Debating, Presentations and Public Speaking
  • Film making & Social Media

· Workshop-urile vor fi sustinute online, in limba engleza, prin intermediu platformei Zoom, de catre profesori calificati, in grupe internationale de max. 15 elevi
· Certificat la finalul cursului impreuna cu un raport de evaluare, in format digital
· Fotografie de grup a clasei virtuale, in format digital


Interval de desfasurare 2020:

16 Septembrie - 21 Octombrie 2020 (tematica Debating, Presentations and Public Speaking)
28 Octombrie - 2 Decembrie 2020 (tematica Film Making and Social Media)


Durata: min 1 saptamana, max 6 saptamani


Tarif:

50 GBP + TVA/ 1 saptamana
90 GBP + TVA/ 2 saptamani
130 GBP + TVA/ 3 saptamani
170 GBP + TVA/ 4 saptamani
210 GBP + TVA/ 5 saptamani

Tarif special pentru intreaga perioada de 6 saptamani (16 Septembrie - 21 Octombrie 2020 sau 28 Octombrie - 2 Decembrie 2020): 200 GBP + TVA


Tariful NU include: 

·  TVA 19%

 

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari