Cursuri virtuale limba Engleza - Leadership, Life-Skills si Critical & Creative Thinking

cursuri virtuale limba engleza leadership life skills si critical creative thinking.jpg

Tara: Irlanda
Locatie: Online
Varsta: 14-17 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
30 Mar - 21 Mai 2021
190€

Galerie foto

Descriere curs

Cursurile virtuale de limba Engleza cu tematica Leadership, Life-Skills si Critical & Creative Thinking sunt organizate de catre o scoala de limba engleza situata in Dublin, Irlanda. Cu o experienta de peste 30 ani in predarea limbii engleze scoala are programe ce imbina studiul cu activitati culturale si interactive, iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid.

Pentru vara 2020 o parte din activitatea scolii a fost mutata in mediul online organizand inclusiv un program virtual pentru adolescenti cu tematica Leadership, Life-Skills si Critical & Creative Thinking. Urmare a succesului acestui program, partenerii nostri vor desfasura in aceasta iarna un program special conceput pentru a suplimenta orele clasice de limba engleza.

Programul se desfasoara in totalitate online, in grupe internationale iar lectiile sunt sustinute de profesori cu experienta, vorbitori nativ de limba engleza. Lectiile se vor desfasura in doua dupa-amieze pe saptamana (in zilele de marti si joi), fiind impartite in 2 sesiuni a cate 90 minute in intervalul orar 16.00 – 17.30 ora Irlandei (18:00 - 19:30 ora Romaniei).


Programul include:

· Test online de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel (B1 / B2), posibil si scurt interviu Zoom
· Saptamanal 2 lectii cu tematica Leadership, Life-Skills si Critical & Creative Thinking; lectiile au durata de 90 minute, in 2 dupa-amieze, astfel:

  • grupa nivel B1: in zilele de luni si miercuri, in intervalul orar 15.30 – 17.00 ora Irlandei (17:30 - 19:00 ora Romaniei)
  • grupa nivel B2: in zilele de marti si joi, in intervalul orar 16.00 – 17.30 ora Irlandei (18:00 - 19:30 ora Romaniei)

· Manual digital (e-book), ce poate fi ultilizat si dupa incheierea cursului
· Acces la platforma digitala a scolii pe intreaga durata a cursului, materiale de studiu
· Lectiile vor fi sustinute online, in limba engleza, prin intermediul unei platforme de studiu online, de catre profesori calificati, in grupe internationale de max. 15 elevi
· Certificat la finalul cursului, in format digital


Interval de desfasurare 2021:

30 Martie - 21 Mai

Durata: min 2 saptamani, max 8


Tarif:

190 EUR / 2 saptamani
295 EUR / 4 saptamani
380 EUR / 6 saptamani
455 EUR / 8 saptamani


Tariful NU include: 

·  Taxa de inscriere 10 EUR
·  TVA 19%

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari