Cursuri virtuale de limba Engleza pentru copii 10 - 14 ani

cursuri virtuale de limba engleza pentru copii 10 14 ani.jpg

Tara: Irlanda
Locatie: Online
Varsta: 10-14
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
5 - 23 Oct si 2 Nov - 4 Dec 2020
445€

Galerie foto

Descriere curs

Cursurile virtuale de limba Engleza pentru copii sunt organizate de catre o scoala de limba engleza situata in Dublin, Irlanda. Cu o experienta de peste 30 ani in predarea limbii engleze scoala are programe ce imbina studiul cu activitati culturale si interactive, iar profesorii sunt calificati si au experienta, asigurand astfel un progres rapid.

Pentru vara 2020 o parte din activitatea scolii a fost mutata in mediul online, organizand inclusiv un program virtual, pentru copiii cu varste de 10-14 ani. Urmare a succesului acestui program, partenerii nostri vor desfasura in perioada Octombrie - Decembrie 2020 un program cu durata de 8 saptamani, special conceput pentru a suplimenta orele clasice de limba engleza.

Programul se desfasoara in totalitate online, in grupe internationale iar lectiile sunt sustinute de profesori cu experienta, vorbitori nativ de limba engleza. Lectiile se vor desfasura timp de 8 saptamani in doua dupa-amieze pe saptamana (luni/miercuri sau marti/joi), fiind impartite in 2 sesiuni a cate 90 minute in intervalul orar 15.00 – 16.30 ora Irlandei (17:00 - 18:30 ora Romaniei).


Programul include:

· Test online de limba engleza in vederea incadrarii pe grupe in functie de nivel (A2 / B1), posibil si scurt interviu Zoom
· Saptamanal 2 lectii cu durata de 90 minute, in 2 dupa-amieze in intervalul orar 15.00 – 16.30 ora Irlandei (17:00 - 18:30 ora Romaniei), dupa cum urmeaza:

  • grupa nivel A2 - Luni si Miercuri
  • grupa nivel B1 - Marti si Joi

· Manual digital (e-book), ce poate fi ultilizat si dupa incheierea cursului
· Acces la platforma digitala a scolii pe intreaga durata a cursului
· Lectiile vor fi sustinute online, in limba engleza, prin intermediul unei platforme de studiu online, de catre profesori calificati, in grupe internationale de max. 15 elevi
· Certificat la finalul cursului, in format digital


Interval de desfasurare 2020:

5 - 23 Oct si 2 Nov - 4 Dec 2020 (curs cu durata de 8 saptamani)

Durata: 8 saptamani


Tarif:

445 EUR / 8 saptamani


Tariful NU include: 

·  TVA 19%

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari