Cursuri Online Pregatire Testare SAT

cursuri online pregatire testare sat.jpg

Tara: America
Locatie: Online
Varsta: de la 15 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
Disponibilitate la cerere
150$

Galerie foto

Descriere curs

SAT este un test online dedicat elevilor internationali care doresc sa se inscrie la scoli din SUA, reprezentand un examen de evaluare scolara. Multe universitati, programe de absolvire si angajatori solicita aceste teste ca parte a procesului lor de aplicare.

Cursul de pregatire SAT ofera studentului abilitatile si practicile necesare pentru obtinerea unui rezultat cat mai bun la examenul ales. Cursul acopera toate aspectele testului, inclusiv partea de matematica, oferind totodata si teste practice.

Platforma utilizata pentru curs este Zoom si le permite participantilor sa fie in contact permanent cu profesorul lor, ca si cum ar fi fizic intr-o clasa. Profesorul are posibilitatea sa lucreze cu studentii in grupuri mici dar si sa interactioneze cu fiecare student individual.

Dupa inscriere, studentilor li se trimit instructiuni detaliate pe e-mail, informatii privind testarea online initiala si instructiuni privind inscrierea la clasele corespunzatoare dupa testare. Studentii pot participa la lectii de pe un laptop. tableta sau chiar de pe telefonul mobil!

Studentii care finalizeaza cu succes programul, vor primi aceeasi certificare ca si in cazul in care ar fi participat fizic la un astfel de curs. De fapt, s-ar putea considera ca este o alta clasa de cursuri, aceasta fiind in "Cloud".


Beneficiile cursului de limba engleza:

· Testare online initiala pentru evaluarea cunostintelor si incadrarea intr-o grupa corespunzatoare nivelului fiecarui student
· Cursuri online in grupe internationale de max 15 elevi, sustinute de un profesor calificat; cursurile se desfasoara de luni pana vineri, cate 2 lectii a cate 50 minute/zi
· Teste practice in cadrul cursului, pentru maximizarea rezultatelor
· Certificat de absolvire a cursului, la finalizarea cu succes a acestuia


Date de participare 2020-2021:

Cursurile incep in fiecare zi de luni a anului, in functie de disponibilitate


Tarif curs pregatire SAT: 

150 USD/saptamana

*Nota: Cursul se rezerva pentru minim 4 saptamani


Tariful nu include:

· Taxa de inscriere 50 USD
· Taxa de inregistrare externa 50 USD
· TVA 19%

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari