Cursuri Online Limba Germana pentru 8-17 ani

cursuri online limba germana pentru 8 1313 17 ani.png

Tara: Germania
Locatie: Online
Varsta: 8-13; 13-17 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: GermanaDate incepere
22 Iun – 29 Aug 2020
125€

Galerie foto

Descriere curs

Cursurile Online de Limba Germana sunt organizate de o scoala nativa cu sediul central in Berlin si o experienta de peste 50 ani in predarea limbii germane. 

Cursul online este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 8 -13 si 13-17 ani ce isi doresc sa invete limba germana in timpul vacantei de vara fiind potrivit atat pentru incepatori cati si pentru avansati.

Programul de studiu este flexibil, cu optiunea de a alege lectii dimineata intre orele 10:00 – 12:30 sau dupa-amiaza intre orele 15:30 – 18:00 (ora Romaniei).

Cursurile se desfasoara 100% online, prin intermediul platformei Zoom si sunt sustinute de profesori experimentati, vorbitori nativ. Din punct de vedere tehnic este necesar un laptop sau calculator cu webcam si microfon, o conexiune buna de internet si instalarea aplicatiei Zoom.


Programul cursului online de limba Germana include:

· Test initial de limba germana, sustinut online inainte de inceperea cursului
· Se vor forma grupe de studiu de aprox 4-8 elevi (max 12), in functie de nivel, de la A1 la C1
· Saptamanal 15 lectii de limba germana in grupe internationale in functie de nivel, sustinute online de catre profesori vorbitori nativ, prin intermediul platformei Zoom; o lectie dureaza 45 minute
· Lectiile se vor desfasura de luni pana vineri in intervalul orar 10:00 – 12:30 sau 15:30 – 18:00 (ora Romaniei); in functie de orarul ales de catre participant la momentul inscrierii · Materiale de studiu in forma digitala
· Mediu de studiu international
· Certificat de participare in format digital, la finalul cursului


Interval de desfasurare 2020:

22 iunie – 29 august (nivel A2-C2)

Date fixe de incepere pentru nivel A1:  06 iulie, 03 august

Durata: min. 1 saptamana (luni-vineri)


Tarif curs: 

125 EUR/ persoana/ saptamana


Optional:

·  Lectii 1:1 de limba germana: 40 EUR/ lectie


Tariful NU include: 

·  Taxa de inscriere 20 EUR
·  Taxa de inregistrare externa 50 EUR


Nota!

·  Pentru formarea unei grupe este necesara inscrierea a min. 4 elevi de acelasi nivel. In cazul in care nu se intruneste numarul minim de participanti cele 15 ore de grup vor fi substituite cu 4 lectii 1:1.

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari