Cursuri Online de Coding, Science, Technology, Engineering & Mathematics (STEM) pentru copii

cursuri online de coding sau stem 10 13 ani.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 10-13 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
6 Iul 2020
20 Iul 2020
£700
Galerie foto

Descriere curs

Cursurile online de Coding sau Science, Engineering, Technology & Mathematics (STEM) sunt dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 10 si 13 ani, cu un nivel bun al cunostintelor de limba engleza (min. B1+).

Cursurile se vor desfasura online, prin intermediul platformei Microsoft Teams si vor fi sustine de instructori experimentati, in functie de subiectul ales pentru studiu: Coding sau STEM, fiind concepute intr-un format interactiv si axat pe practica. La inscriere se va alege un singur subiect de studiu, in functie de preferintele elevului: Coding sau STEM.

Pentru desfasurarea cursurilor participantii vor primi in avans, prin posta, kituri STEM Mechanics (pentru cursul STEM), sau un mini computer Raspberry Pi (un computer de dimensiunea unui card de credit, pentru cursul de Coding).

Nu sunt necesare cunostinte anterioare de programare, cursurile sunt potrivite si pot fi adaptate pentru toate nivelele, insa este obligatoriu ca elevul sa aiba un nivel minim de cunostinte de limba engleza intermediar, intrucat orele se vor desfasura in limba engleza.


Programul pentru Cursul online Coding include:

· Mini computer Raspberry Pi (va fi primit prin posta, inainte de inceperea cursului); click aici pentru detalii kit Coding si materiale necesare
· Saptamanal 15 ore de cursuri interactive online (live cu profesori de la Computer Xplorers, prin intermediul platformei Microsoft Teams), in grupe internationale de aprox 8 elevi; elevii vor folosi ca limbaj de programare Python
· Cursurile se desfasoara de luni pana vineri, 3 ore zilnic, incepand cu ora 8:00 ora UK (ora 10:00 ora Romaniei)
· In prima saptamana a cursului elevii vor dezvolta de la zero o aplicatie complet functionala
· In cea de-a doua saptamana (pentru cei ce rezerva cursul pentru 2 saptamani), elevii vor participa la competitia AstroPi si vor dezvolta un program pentru Statia Spatiala Internationala.
· Certificat participare curs Coding, in format digital


Programul pentru Cursul online STEM include:

· Kit STEM Mechanics (va fi primit prin posta, inainte de inceperea cursului); click aici pentru detalii kit STEM
· Saptamanal 15 ore de cursuri interactive online (live cu profesori de la Semester Learning, prin intermendiul platformei Microsoft Teams), in grupe internationale de aprox 8 elevi; elevii vor invata despre concepte stiintifice precum legile lui Newton intr-un mod practic, folosing materialele primite
· Cursurile se desfasoara de luni pana vineri, 3 ore zilnic, incepand cu ora 8:00 ora UK (ora 10:00 ora Romaniei)
· Materiale de studiu detaliate, pentru a pune in practica experimentele
· Certificat participare curs Coding, in format digital


Date de participare 2020:

06 - 10 iulie sau 20 - 24 iulie (1 saptamana)
06 - 17 iulie sau 20 - 31 iulie (2 saptamani)

Durata cursului: 1 sau 2 saptamani


Tarif curs: 

700 GBP/ saptamana (15 ore)


Tariful nu include: 

· Taxa de inscriere 20 GBP

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari