Cursuri Online de Weekend pentru Adolescenti – 3D Design, Maths, Programming, Entrepreneurship, Toastmasters, Drama

cursuri online after school pentru adolescenti 3d design printing maths programming entrepreneurship toastmasters drama.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 12-17 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
31 Oct 2020
9 Ian, 13 Feb, 10 Apr 2021
£105
Galerie foto

Descriere curs

Cursurile online pentru adolescenti acopera o gama larga de subiecte de interes pentru grupa de varsta 12-17 ani, fiind totodata concepute astfel incat sa nu se suprapuna cu programul de scoala al elevilor, dar sa le ofere acestora abilitati practice corelate si conectate cu realitatea in care traim. 

Cursurile vor fi desfasurate in totalitate online si sunt sustinute de tutori din UK, pasionati de domeniile lor de studiu, majoritatea absolventi Oxbridge.

Scopul acestor cursuri este de a oferi copiilor o alternativa distractiva si interesanta de petrecere a timpului liber, printr-un program interactiv menit le dezvolte abilitatile intr-un mediu sigur, alaturi de elevi din mai multe tari.

Cursurile au durata fixa de 5 saptamani (cate o sesiune a cate 1.5 ore in fiecare saptamana, sambata intre orele 17:00 - 19:30 ora Romaniei), cu tematica la alegere din:

 • Programming – Saturdays, 15:00 - 16:30 UK time
  Discover the fundamentals of coding from the beginning, via the language C#, practically implementing these skills to design your own game.
   
 • LAMDA (Drama & Performance) – Saturdays, 15:00 - 16:30 UK time
  Study the foundations of drama and stage. Achieve poetic, rhetorical and memorisation excellence and improve your confidence for stage performance in future.
   
 • Build a Business (Entrepreneurship) – Saturdays, 15:00-16:30 UK time
  Develop the entrepreneurial skills and logic to start a business from scratch. Pitch your business idea to a judging panel at the end of the course.
   
 • Wider World Maths (Maths as it is seen and used in the real world) – Saturdays, 15:00-16:30 UK time
  Understand how mathematical concepts work in the real world rather than on an exam paper, from industries such as NASA to the Stock Exchange.
   
 • Toastmasters (Public Speaking) – Saturdays, 15:00-16:30 UK time
  Boost your public speaking confidence, learning how to find your speaking style, write a speech and capture any audience’s attention.
   
 • 3D Design & Printing – Saturdays, 15:00-16:30 UK time
  Learn technical skills using online design software to understand 3D Printing. Create your own 3D designs and objects, ready to present at the end of the week.

*Detalii suplimentare despre fiecare tematica se regasesc mai jos, in format video.


Programul include:

· Test online de limba engleza pentru evaluarea nivelului (nivel minim necesar A2)

· 7.5 ore de studiu live (1.5 ore/ saptamana), in functie de tematica aleasa, prin intermediul platformei zoom (sau o platforma similara), in grupe internationale de aprox 6-10 elevi (este necesara inscrierea a minim 6 elevi cu acelasi nivel de limba engleza pentru formarea grupei)

· Cele 7.5 ore vor fi impartite in 5 sesiuni a cate 1.5 ore desfasurate pe durata a 5 saptamani, in fiecare sambata in intervalul orar 17:00 – 19:30 (ora Romaniei), conform optiunii alese la momentul inscrierii:

 • Programming (curs pentru incepatori)  
 • LAMDA (Drama & Performance)
 • Build a Business (Entrepreneurship)
 • Wider World Maths (Maths as it is seen and used in the real world)
 • Toastmasters (Public Speaking)
 • 3D Design & Printing

· Certificat de participare la finalul cursului, in format digital


Date de incepere 2020:

31 Octombrie - 28 Noiembrie 2020
9 Ianuarie - 6 Februarie 2021
13 Februarie - 13 Martie 2021
10 Aprilie - 8 Mai 2021

Durata cursului: 5 saptamani, in fiecare sambata

Nota! pentru formarea unei grupe este necesara inscrierea a min. 6 elevi cu nivel similar


Tarif:

105 GBP+TVA/ 5 saptamani/ subiect ales


Tariful NU include: 

· Taxa de inscriere 15 GBP
· TVA 19%


Videos

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari