Cursuri Online de Programare & Game Development

cursuri online 11 coding si game development in limba engleza.jpg

Tara: America
Locatie: Online
Varsta: 7-19 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
Disponibilitate la cerere
71$

Galerie foto

Descriere curs

Invata sa codezi (Python, C# si nu numai). Descopera AI (Inteligenta Artificiala). Invata sa creezi un Modpack Minecraft. Creeaza cu Roblox. Dezvolta propriul joc folosind Unity.

In functie de preferintele copilului se poate alege unul din pachetele de lectii online individuale (1:1) oferite de instructorii scolii. Instructorii sunt tineri americani, pasionati de programare, selectati de la universitati de prestigiu precum Stanford, RIT (Rochester Institute of Technology) sau Caltech. Scoala partenera, care si-a inceput activitatea in Silicon Valley in anul 1999, are o experienta de peste 20 in dezvoltarea programelor cu specific STEM sau Computer Science pentru copii cu varste cuprinse intre 7 si 19 ani.

Nu sunt necesare cunostinte anterioare de programare, cursurile sunt potrivite si pot fi adaptate pentru toate nivelele, insa este obligatoriu ca elevul sa aiba un nivel minim de cunostinte de limba engleza B2 (upper intermediate), intrucat orele se vor desfasura in limba engleza.


Programul include:

· 1, 4, 8 dau 12 lectii 1:1 cu instructorul (o lectie dureaza 60 minute)/ pe luna, in functie de preferinte; lectiile se vor programa impreuna cu instructorul in functie de disponibilitate (lectiile se pot programa in fiecare zi a saptamanii in intervalul orar 6am-9pm PST (intre orele 16:00 – 7:00 ora locala  Romaniei).
· Lectiile sunt practice, adaptate nivelului elevului ;pentru pachetul de 12 lectii/ luna se va pregati si un proiect; optiuni disponibile:

  • Dezvolta un joc folosind Scratch (grupa de varsta 7-19 ani)
  • Creeaza propria harta in Minecraft (grupa de varsta 7-19 ani)
  • Dezvolta si lanseaza propriul tau joc folosind Roblox Studio (grupa de varsta 10-19 ani)
  • Dezvolta un joc de Tetris folosind Python (grupa de varsta 10-19 ani)
  • Dezvolta un joc de tip Fotbal 3D folosind Unity (grupa de varsta 13-19 ani)
  • Computer Science 101: principii de programare, de la algoritmi la structuri de date, cursuri adaptate nivelului elevului (grupa de varsta 13-19 ani)

· Raport personalizat privind structura cursului si progres, primit prin email la finalul cursului, din partea instructorului


Date de participare 2021:

Cursurile de desfasoara pe intreaga durata a anului, in functie de optiunea aleasa si de disponibilitate


Tarif curs one-to-one: 

71 USD/ 1 ora/ luna
272 USD/ 4 ora/ luna
512 USD/ 8 ora/ luna
720 USD/ 12 ora/ luna


Pentru inscriere accesati va rugam:

Click aici pentru inscriere

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari