Curs de vara Online – Arta, Design sau Teatru

curs vara online arta design sau teatru.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Online
Varsta: 14-18 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
29 Iun - 24 Iul 2020
£500

Galerie foto

Descriere curs

Cursul online de Arta, Design sau Teatru este organizat de o scoala membra English UK (asociatia scolilor acreditate British Council), ce organizeaza cursuri de vara pentru arta si teatru pentru tineri cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani.

Cursul este ideal pentru cei interesati de arta sau teatru sau pentru cei care doresc sa urmeze cursurile unei astfel de scoli. Cursurile se desfasoara integral in limba engleza, astfel pentru inscriere este necesar un nivel min. B2.

Programul se desfasoara in totalitate online, iar cursurile sunt sustinute de profesori cu experienta. Lectiile se desfasoara de luni pana vineri in intervalul orar 8:00 – 11:30 ora Angliei (10:00 – 13:30 ora Romaniei), in grupe internationale de max 15 elevi.


Programul cursului de vara include:

·  Saptamanal 15 ore de Arta & Design, cu artisti profesionisti; lectiile se desfasoara de luni pana vineri incepand cu ora 8:00 ora UK (ora 10:00 ora Romaniei), cate 3 ore/zi, in grupe internationale de aprox 10 elevi; cursul ofera o cunoastere practica asupra unei game variate de subiecte, grupate in module cu durata fixa de 1 saptamana: Photography, Painting & Drawing, Fashion, Fashion Communication, Fashion Styling, Graphics & Illustration, Animation, Comic Book Illustration

SAU

·  Saptamanal 15 ore de cursuri de Teatru, in grupe internationale de aprox 10 participanti, sustinute de actori profesionisti, cu optiune intre: Musical Theatre sau Acting, module cu durata fixa de 1 saptamana; se studiaza o gama variata de tehnici de teatru intr-un mediu online, sigur si activ; cursul sporeste increderea, respectul de sine si abilitatile de comunicare; lectiile se desfasoara de luni pana vineri incepand cu ora 8:00 ora UK (ora 10:00 ora Romaniei), cate 3 ore/zi

·  Program de activitati optionale, 3 dupa-amize/ saptamana (echiv a 3 ore/saptamana): jocuri de echipa, quiz-uri, tururi virtuale ale muzeelor/ galeriilor de arta etc.
·  Cursurile vor fi sustinute online, de catre specialisti in domeniu
·  Mediu de studiu international
·  Certificat de participare in format digital 


Interval de participare 2020:
Acting 29 iun – 3 iul
Musical Theatre 29 iun – 3 iul
Fashion 29 iun – 3 iul
Photography 29 iun – 3 iul
Painting & Drawing 29 iun – 3 iul
Fashion Styling 6-10 iul
Graphics & Illustration 6-10 iul
Animation 13-17 iul
Comic Book Illistration 13-17 iul
Fashion Communication 20-24 iul


Durata: 1 saptamana (luni-vineri) / specializare aleasa


Tarif:

500 GBP/ 1 saptamana


Tariful NU include: 

· Taxa de inscriere 40 GBP


Nota!
Este necesar un nivel minim intermediar (B2) al cunostintelor de lb engleza; cursul nu include si lectii de engleza generala.
Pentru formarea unei grupe de studiu este necesara inscrierea a min. 3 elevi.

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari