Cursuri Online Adulti Limba Engleza/Germana/Franceza/Spaniola/Italiana/ Chineza/ Araba

curs online limba gefr spit.jpg

Tara: Germania
Locatie: Online
Varsta: 16+ ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: Engleza
Franceza
Germana
Italiana
Spaniola
ChinezaDate incepere
Disponibilitate la cerere
310€

Galerie foto

Descriere curs

In cadrul cursurilor online va veti bucura de lectii captivante si distractive si veti intra in lumea digitala a invatarii limbilor straine. Acestea sunt special create pentru a maximiza studiul unei limbi straine la doar un click distanta.

Cursurile sunt 100% online, cu profesori ce au o experienta bogata in predarea limbilor straine, De asemenea, veti fi echipat digital cu o gama larga de materiale didactice pentru a va putea familiariza pas cu pas cu noul limbaj digital.

Cu o experienta de peste 36 ani in predarea cursurilor de limbi straine si cu mai mult de 30 de centre deschise in 7 tari, scoala ofera o varientate de optiuni de studiu in limba Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Italiana, Chineza sau Araba in 3 variante de cursuri:

  • 1:1 - Lectii in particular, one-to-one (cursuri individuale cu focus pe: cursuri specifice pt job/scoala si pentru pregatirea examenelor de limbi straine, de exemplu: TOEFL, TOEIC, FCE, IELTS, DELE, DELF, CILS etc)

  • 2:1 - Lectii in particular pentru 2 persoane (cursuri disponibile pentru 2 persoane ce au acelasi nivel al limbii studiate, ce rezerva cursul impreuna)

  • Group - Lectii de grup (20 cursuri / saptamana, in grupe internationale de aprox 7-12 persoane, in functie de nivel; cursurile de desfasoara zilnic de luni pana vineri, orarul se va confirma in momentul rezervarii)


Beneficiile cursurilor de limbi straine:

· Cursuri 100% live, fara inregistrari sau roboti, cu optiunea de a alege limba straina dorita : Engleza, Franceza, Germana, Spaniola sau Italiana
· Profesori calificati vorbitori nativ, cu experienta bogata in predarea limbilor straine
· La finalizarea cursurilor se va obtine certificate de absolvire
· Continutul cursurilor poate fi discutat individual si adaptat zilnic
· Cursurile online se bazeaza pe o tehnologie usor de utilizat, putand fi accesata chiar si de pe telefonul mobil
· Posiblitatea de a alege ora de desfasurare a lectiilor, precum si numarul de ore, astfel incat cursul online sa se incadreze cu usurinta in activitatile fiecaruia de zi cu zi
· Lectii captivante si distractive intr-o lume digitala
· Materiale didactice pentru un studiu cat mai eficient


Date de participare 2021:

Cursurile se desfasora pe toata durata anului 2021, in functie de disponibilitate


Tarif curs 1:1:

310 EUR/ 10 cursuri (un curs dureaza 45 minute)
595 EUR/ 20 cursuri (un curs dureaza 45 minute)

Tarif curs 2:1:

170 EUR/ persoana/ 10 cursuri (un curs dureaza 45 minute)
335 EUR/ persoana/ 20 cursuri (un curs dureaza 45 minute)

Tarif curs Group:

160 EUR/ persoana/ saptamana (20 cursuri de grup, a cate 45 minute)


Tariful NU include:

· TVA 19%
· Taxa de inscriere 35 EUR (se aplica pentru cursuri de grup)


Nota!

Cursul in format 2:1 este disponibil numai pentru 2 persoane ce rezerva cursul impreuna (in acelasi timp), cu un nivel similar de cunostinte al limbii straine studiate

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari