Cursuri Online Limba Franceza pentru 12-17 Ani

curs online limba franceza 12 17 ani.jpg

Tara: Franta
Locatie: Online
Varsta: 12-17 ani
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: FrancezaPerioada:
14 Apr - 26 Iun 2020
220€
Galerie foto

Descriere curs

Scoala este membra “Club de Jeunes” – Maison de la France si din 1995 membra “SOUFFLE”, asociatie a unor excelente scoli de predare a limbii franceze pentru straini.

Scoala, situata in Antibes, pe Coasta de Azur, a fost infiintata in anul 1985 iar in cei 35 ani de experienta peste 110000 de elevi de toate varstele au beneficiat de cursurile oferite aici.


Programul cursului online include:

· Test initial de limba franceza, sustinut in saptamana anterioara cursului pentru evaluarea nivelului de limba franceza; impreuna cu testul, participantul va completa si un chestionar necesar pentru a identifica nevoile si asteptarile acestuia.
· Inainte de curs, participantul va primi “Ghidul studentului pentru e-learning”, ce explica in detaliu cum se vor desfasura sesiunile de studiu si cum functioneaza platforma Zoom folosita pentru sustinerea cursurilor. Este obligatoriu ca participantul sa parcurga ghidul si sa urmareasca tutorialul recomandat pentru a se familiariza cu platforma inainte de inceperea cursului.
· Saptamanal 14 lectii (echivalentul a 10,5 ore), impartite in 2 ore si 12 minute zilnic, de luni pana vineri; cursurile se vor desfasura in intervalul orar 11:00 – 13:20* (cu pauza 15 min) sau 17:00 – 19:20* (cu pauza 15 min); *ora Romaniei
· Cursurile sunt sustinute online, prin intermediul platformei Zoom, de catre profesori calificati, in grupe de studiu internationale formate in medie din 6-8 elevi, in functie de nivel (se vor forma grupe de la incepatori la avansati)
· Zilnic, la finalul sesiunii de studiu are loc o evaluare, iar profesorul va oferi feedback participantilor
· Cursurile sunt practice, concentrate pe comunicarea atat scrisa cat si orala
· Materiale de studiu in format digital, disponibile pe durata cursului
· Certificat de participare, in format digital la finalizarea cu succes a cursului


Interval de desfasurare 2020:

14 Aprilie - 26 Iunie 2020*

*Cursurile se desfasoara de luni pana vineri, exceptie sarbatori legale
Durata min: 1 saptamana


Tarif curs:

220 EUR/ saptamana (10.5 ore)


Optional:

·  Supliment curs intensiv: 110 EUR/ saptamana (extra 5 ore/ saptamana, sustinute de marti pana vineri intre orele 15:00 - 17:25 pm; ora Romaniei, cu pauza 15 min)


Tariful nu include:

·  Taxa de inscriere 25 EUR

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari