News Broadcast pentru Adolescenti - Curs Online Journalism, Public Speaking and Presentation Skills

curs online limba engleza project based.jpeg

Tara: Irlanda
Locatie: Online
Varsta: 12-17
Tip Curs: Curs Online
Limba studiata: EnglezaDate incepere
din 6 Iulie 2020
200€
Galerie foto

Descriere curs

Cursul online de limba engleza cu tematica "news broadcast" este unul din cele mai bine adaptate si actuale cursuri de pe piata. Nu a existat niciodata un moment mai important pentru a dezvolta noi abilitati si a explora noi modalități de contact social la distanta. Acest curs online ofera elevilor cursuri dinamice live, posibilitatea de a studia alaturi de alti studenti in cadrul unei mici clase virtuale si sansa de a-si face prieteni noi din intreaga lume.

La inceputul cursului online, profesorii ii vor indruma pe cursanti sa identifice un subiect pe baza caruia ar dori sa facă o scurta prezentare video. Aplicatiile pentru telefoane mobile si instrumentele de editare online pot fi folosite pentru a ajuta elevii sa isi prezinte ideile grupului. Pana la finalizarea programului, studentii vor crea un videoclip tip buletin de stiri, unde vor fi abordate problemele de baza ale subiectului ales si modul in care este legat de ei personal si de cei din jurul lor. Studentii vor primi feedback, iar profesorii vor adapta lectiile in functie de nevoile specifice ale elevilor.

Cursul este in prezent predat live si online. Profesori cu experienta ofera lectii online intr-un mediu dinamic, urmand acelasi curriculum si cu aceeasi participare a elevului la care te-ai astepta intr-o clasa traditionala.

Software-ul utilizat este incredibil de flexibil si permite sa fie facute multe dintre lucrurile ce sunt facute si in cursurile desfasurate fata in fata.

Asadar, nu numai ca permite elevilor sa participe si sa urmeze practic cursurile, ci ii permite profesorului sa le acorde timp elevilor sa lucreze impreuna in echipe virtuale. Aveti nevoie doar de un laptop, o conexiune stabile de internet iar profesorii se vor ocupa de restul, pentru o buna desfasurare a cursului


Beneficiile cursului de limba engleza:

· Comunicare mai fluenta a limbii engleze
· Dezvoltarea gramaticii si a vocabularului
· Va ajuta sa va simtiti mai increzatori atunci cand interactionati cu alti vorbitori de limba engleza
· Scopul programului Junior Online Academy Project - Based este de a pregati studentii sa comunice efectiv si eficient in limba engleza in lumea reala, folosind abilitati ale secolului XXI, care ii vor ajuta intr-un viitor cadru academic, de munca si mediu social.
· In fiecare zi vor avea loc lecții de limba engleza care includ jocuri si activitati de gramatica si vocabular, discutii in direct, colaborare cu alti studenti si feedback individual al profesorului privind progresul limbii engleze și al proiectului. De asemenea, in fiecare zi, studentii vor avea timp sa lucreze la propriul proiect.


Programul include:

· Saptamanal 10 lectii interactive online (echivalentul a 10 ore) impartite in 2 ore zilnic de luni pana vineri, cursurile se vor desfasura in intervalul orar 11:00 - 13:00 sau 15:00 - 17:00 (ora Romaniei); pentru mai multe detalii despre modalitatea de desfasurare a lectiilor click aici
· Nivel de cunostinte acceptat: minim intermediar
· Grupe internationale fomate din max 15 participanti
· Cursuri sustinute de profesori cu o vasta experienta in domeniu 
· Materiale de studiu in format digital, disponibile pe durata cursului
· Mediu international si oportunitatea de a interactiona cu participanti din diferite tari
· Feedback individual al profesorului privind progresul limbii engleze și al proiectului
· Certificat de participare, in format digital la finalizarea cu succes a cursului


Date de incepere 2020:

Cursul se va desfasura incepand cu 6 Iulie, din doua in 2 saptamani, in functie de disponibilitate

Durata cursului: 2 saptamani (luni-vineri) in intervalul orar 11.00 - 13.00 sau 15:00 - 17:00 (ora Romaniei)

Nota! Orarul de desfasurare se va confirma in saptamana anterioara inceperii cursului


Tarif curs:

200 EUR/ 2 saptamani


Tariful NU include: 

·  Taxa de inscriere 30 EUR

De ce cursuri online Mirunette?

Cursuri Online Acreditate

Educatia nu ar trebui sa se opreasca niciodata, indiferent de vremurile in care traim. Mirunette propune o diversitate de cursuri acreditate, predate de profesori nativi cu experienta in centre, scoli sau universitati de renume din strainatate.

Predarea se face 100% online, cu posibilitate de program flexibil, 1 to 1 sau lectii de grup, proiecte practice si resurse gratuite. Expertiza in educatie a partenerilor Mirunette si tipul de cursuri online oferite de centrele, scolile sau universitatile cu care lucram nu are comparatie pe piata cursurilor din Romania.

Asadar, continua-ti invatarea la standarde excelente si alege unul din cursurile online Mirunette.

Acreditari