EARLSCLIFFE COLLEGE SCHOLARSHIP COMPETITION

Inscrierile pentru aceasta editie s-au incheiat.

Aboneaza-te la newsletter pentru vesti referitoare la urmatoarea editie sau celelalte activitati Mirunette: click aici abonare newsletter.TERMEN-LIMITA PENTRU INSCRIERI: 1 Februarie 2021

(va rugam completati cu litere de tipar)Nume candidat:

Prenume candidat:


Data nasterii:

E-mail candidat:

Telefon mobil candidat:


Adresa de domiciliu (inclusiv cod postal):

Tara:


Liceul actual / Localitatea

Clasa


Programa de invatamant este cea romaneasca, cea britanica sau alt tip de programa?


Care este profilul studiat? (ex. Matematica-Informatica, Stiintele Naturii, Stiinte Umane si Sociale etc)


Care este media generala a fiecarui an de studiu? (va rugam sa faceti referire la ultimii 3 ani)A sustinut vreun test de limba engleza:

CAMBRIDGE
(tipul testului, rezultat, data)
TOEFL
(tipul testului, rezultat, data)
ALTELE
(rezultat, data)

Daca nu, care este nivelul de cunoastere al limbii engleze?Care sunt materiile pe care candidatul vrea sa le studieze la nivel de A-level (in ultimii 2 ani de liceu)? Alegeti cate o materie din fiecare Subject Block din lista de mai jos:

Geography/History/Mathematics/Photography
Art/Business Studies/Chemistry/Economics
Biology/Government and Politics/History of Art/Physics/Psychology

Care este suma care poate fi sustinuta pentru educatia candidatului? Mentionam ca taxa de scolarizare pe un an la Earlscliffe College este 38.550 GBP. Bursa maxima care va fi acordata in cadrul concursului este de 50% din aceasta suma. Taxa va acoperi taxele scolare, cazarea si mesele zilnice.


Nume parinte/tutore:

E-mail parinte/tutore:


Telefon parinte/tutore:

Profesia, locul de munca parinte/tutore:Cum ati aflat de Mirunette Education?
Sunteti de acord sa primiti in viitor informatii cu privire la programele educationale, concursurile sau evenimentele organizate de Mirunette Education?
Click aici pentru mai multe informatii cu privire la politica de prelucrare a datelor cu caracter personal conform GDPR.

Daca bifati “Nu”, datele dvs personale (in calitate de parinte) si ale participantului vor fi prelucrate strict in scopul derularii serviciului contractat prin completarea acestui formular de inscriere.De ce tabere
MIRUNETTE
EDUCATION??

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
servicii educationale de la A la Z!

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari