John Leggott College CompetitionTERMEN-LIMITA PENTRU INSCRIERI: 17 MAI 2023

(va rugam completati cu litere de tipar)Nume candidat:

Prenume candidat:


Data nasterii:

E-mail candidat:

Telefon mobil candidat:


Adresa de domiciliu (inclusiv cod postal):

Tara:


Liceul actual / Localitatea

Clasa


Ce programa de invatamant urmeaza candidatul? (Ex: programa romaneasca, programa britanica, alt tip de programa – va rugam specificati)


Care este profilul studiat? (Ex: matematica-informatica, stiintele naturii, stiinte sociale, uman, etc)


Care este media generala a fiecarui an de studiu? (va rugam sa faceti referire la ultimii 3 ani)A sustinut candidatul vreun test de limba engleza pana in prezent?

CAMBRIDGE
(specificati rezultatul obtinut)
TOEFL
(specificati rezultatul obtinut)
ALTELE
(specificati tipul testului si rezultatul obtinut)

Daca nu, care este nivelul de cunoastere al limbii engleze?Care este suma care poate fi sustinuta de parinti/tutori pentru educatia candidatului? Mentionam ca taxa de scolarizare pe un an la John Leggott College este 11.000 GBP / an (valabil pentru anul scolar 2022-2023. Bursa maxima care va fi acordata in cadrul concursului este de 50% din aceasta suma. Taxa de scolarizare nu va acoperi cazarea si mesele zilnice (Cazarea costa 150 GBP / saptamana, incluzand micul dejun si cina in timpul saptamanii si 3 mese pe zi in week-end si de sarbatori. Durata unui an scolar este de 36 de saptamani, asadar costul total al cazarii se ridica la 5.400 GBP / an.)


Nume parinte/tutore:

E-mail parinte/tutore:


Telefon parinte/tutore:

Profesia, locul de munca parinte/tutore:Cum ati aflat de Mirunette Education?
Sunteti de acord sa primiti in viitor informatii cu privire la programele educationale, concursurile sau evenimentele organizate de Mirunette Education?
Click aici pentru mai multe informatii cu privire la politica de prelucrare a datelor cu caracter personal conform GDPR.

Daca bifati “Nu”, datele personale din acest formular vor fi prelucrate strict in scopul desfasurarii editiei 2023 a concursului John Leggott College Competition.De ce
MIRUNETTE
EDUCATION?

Venim in intampinarea voastra cu servicii educationale de la A la Z.

Din 2004, Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, SUA si Canada pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani. Am pornit din dorinta de a oferi elevilor din Romania oportunitatea de a iesi din zona de confort, de a-si depasi barierele de comunicare si de a interactiona cu noi culturi pentru a-si deschide mintea.

De-a lungul timpului am realizat ca tinerii si parintii deopotriva au nevoie de mai mult, astfel am inceput sa oferim consiliere pentru scoli, licee si universitati de top din strainatate. Ca rezultat, avem zeci de aplicanti anual ce nu doar ca si-au extins orizonturile educationale, dar au reusit performante greu de atins.

O data cu vremurile ne-am extins si noi serviciile pe care le oferim, intelegand ca tinerii se schimba si au nevoie de educatie pe “limba” lor. Oferim cursuri, internship-uri, pregatire pentru examene si orientare vocationala 100% online, cu profesori din strainatate. In plus, am lansat si prima platforma de e-learning ce permite atat copiilor cat si adultilor sa invete si sa isi exerseze limba engleza independent, in timpul liber si in ritmul propriu. Totodata, profesorii de limba engleza pot folosi platforma noastra de e-learning pentru a oferi elevilor teme si a-si facilita propria munca de corectare, online si automatizat.

Mirunette Education ofera servicii educationale integrate, de la A la Z, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe procesul de invatare.

Acreditari