EARLSCLIFFE COLLEGE SCHOLARSHIP COMPETITIONTERMEN-LIMITA PENTRU INSCRIERI: 1 Februarie 2021

(va rugam completati cu litere de tipar)Nume candidat:

Prenume candidat:


Data nasterii:

E-mail candidat:

Telefon mobil candidat:


Adresa de domiciliu (inclusiv cod postal):

Tara:


Liceul actual / Localitatea

Clasa


Programa de invatamant este cea romaneasca, cea britanica sau alt tip de programa?


Care este profilul studiat? (ex. Matematica-Informatica, Stiintele Naturii, Stiinte Umane si Sociale etc)


Care este media generala a fiecarui an de studiu? (va rugam sa faceti referire la ultimii 3 ani)A sustinut vreun test de limba engleza:

CAMBRIDGE
(tipul testului, rezultat, data)
TOEFL
(tipul testului, rezultat, data)
ALTELE
(rezultat, data)

Daca nu, care este nivelul de cunoastere al limbii engleze?Care sunt materiile pe care candidatul vrea sa le studieze la nivel de A-level (in ultimii 2 ani de liceu)? Alegeti cate o materie din fiecare Subject Block din lista de mai jos:

Geography/History/Mathematics/Photography
Art/Business Studies/Chemistry/Economics
Biology/Government and Politics/History of Art/Physics/Psychology

Care este suma care poate fi sustinuta pentru educatia candidatului? Mentionam ca taxa de scolarizare pe un an la Earlscliffe College este 38.550 GBP. Bursa maxima care va fi acordata in cadrul concursului este de 50% din aceasta suma. Taxa va acoperi taxele scolare, cazarea si mesele zilnice.


Nume parinte/tutore:

E-mail parinte/tutore:


Telefon parinte/tutore:

Profesia, locul de munca parinte/tutore:Cum ati aflat de Mirunette Education?
Sunteti de acord sa primiti in viitor informatii cu privire la programele educationale, concursurile sau evenimentele organizate de Mirunette Education?
Click aici pentru mai multe informatii cu privire la politica de prelucrare a datelor cu caracter personal conform GDPR.

Daca bifati “Nu”, datele dvs personale (in calitate de parinte) si ale participantului vor fi prelucrate strict in scopul derularii serviciului contractat prin completarea acestui formular de inscriere.De ce tabere
internationale
in strainatate?

Mirunette Education
vine in intampinarea voastra cu
tabere de vara in locuri inedite!

O tabara in strainatate este o buna oportunitate de a iesi din zona de confort, de a depasi barierele de comunicare, de a interactiona cu noi culturi si de a experimenta un sistem de educatie diferit. Taberele Mirunette ofera o varietate de programe educationale cu specializare pe domeniul tau de interes.

Vino alaturi de Mirunette intr-o tabara educationala organizata in Anglia, Irlanda, Franta, Germania, Olanda, Spania, Italia, Malta, Elvetia sau Statele Unite ale Americii si ia parte la o experienta educativa de exceptie! Scoli si universitati de prestigiu din strainatate te asteapta cu portile deschise, cu programe complexe ce cuprind lectii interactive de limba engleza, franceza, germana, spaniola sau italiana. Invata sau perfectioneaza o limba straina in timp ce asimilezi o noua cultura, vizitezi cele mai frumoase atractii turistice si legi prietenii cu alte nationalitati.

Experimenteaza o altfel de vacanta! Alege o tabara internationala Mirunette! Vei avea parte de multa actiune, interactiune si distractie in taberele internationale 2020 organizate in strainatate.

Acreditari