Tabara de grup limba Engleza - Queen’s College Somerset, Anglia

tabara de grup limba engleza queens college somerset anglia.jpg

Tara: Anglia
Locatie: Somerset
Varsta: 12-17 ani
Tip tabara: Tabara de grup
Limba studiata: EnglezaPerioada:
16 - 30 Iul 2017
£1650
Galerie foto
Scoala a fost desemnata "Centru de Excelenta" in 2015 de catre EL Gazette, pe baza rezultatelor obtinute in urma inspectiilor British Council

Prezentare tabara Anglia - Queen’s College Somerset

Queen’s College este o scoala traditionala, fondata in 1843 si aflata in orasul Taunton, in sud-vestul Angliei. Scoala se afla la 10 minute de centru, unde se gasesc majoritatea magazinelor moderne, dar si magazine de antichitati sau de suveniruri. Taunton este un foarte bun punct de plecare pentru a vizita atractiile turistice din aceasta zona a Angliei: Bristol, Exeter, orasul roman Bath sau pesterile de la Cheddar Gorge.

Queen’s College se mandreste cu facilitati ca: sala de teatru/cinema, un centru de Performing Arts, o sala de muzica (cu pian), o sala de sport in care copiii pot juca volei, fotbal, baschet sau badminton, piscina interioara, precum si terenuri extinse de sport in aer liber.

Programul taberei de limba engleza de la Queen’s College include 4 excursii in afara orasului, precum si o selectie foarte mare de activitati sportive sau artistice si concursuri intre copiii de diverse nationalitati.


Programul de vara tabara de limba engleza Anglia - Queen’s College Somerset include:

· La sosire informatii si orientare
· Test initial de verificare si evaluare a cunostintelor de limba engleza
· Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 ore de limba engleza, acreditate British Council, in clase multinationale de cca 14 studenti
· Manuale si materiale de studiu bine concepute pentru vorbitori non-nativi de limba engleza
· Certificat absolvire curs acreditat British Council si raport de evaluare la final
· Cazare in campus, in camere cu 1-6 paturi cu baie comuna (tip boarding) si cu acces la internet wi-fi
· Trei mese pe zi in cantina scolii (pensiune completa); pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga
· Program complex de activitati dupa-amiaza si seara; exemple de activitati: sporturi (inot, baschet, fotbal, badminton, volei, softball etc), arts&crafts (desen, dans, teatru, pictura, T-shirt Design etc), Murder Mistery, Treasure Hunt, mini Olympics, Disco, Talent Show etc
· Doua excursii de o jumatate de zi, in afara orasului; exemple de excursii: Exeter, Cheddar Gorge, Weston-Super-Mare, Dunster Castle etc.
· Doua excursii de o zi intreaga, in afara orasului; exemple de excursii: Oxford, Bath, Torbay, Bristol etc.
· Sansa de a explora cultura britanica intr-un mediu international
· Asigurare complexa de calatorie (sanatate, bagaje si anulare) din Romania; click aici pentru a citi conditiile politei de asigurare
· Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgenta
· Intampinare si transfer de la si la aeroport Londra Heathrow
· Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de minim 15 participanti


Date de desfasurare 2017: 

16 Iulie - 30 Iulie (2 saptamani)


Tarif: 

1650 GBP


Tariful NU include:

· Transport cu avionul, in conditii de grup, Bucuresti - Londra - Bucuresti, companie de linie.


Descriere generala tabara Anglia - Queen's College 

Orasul

Taunton este un oras tipic englezesc, aflat in comitatul Somerset, in vestul Angliei. Este o zona foarte frumoasa a Angliei, care mai cuprinde comitatele Dorset si Devon, si care se poate mandri cu peisaje foarte frumoase si orase tipice. Orasul se afla pe malul raului Tone si se poate mandri cu o istorie de peste 1000 de ani. Exista mai multe parcuri in oras, cladiri istorice, dar si un centru comercial modern. 

Colegiul

Queen's College se afla la doar 10 minute de mers pe jos de centrul orasului Taunton si este una din cele 3 scoli din oras (alaturi de King's College si Taunton School). Facilitatile campusului sunt la superlativ: un teatru/cinema modern (folosit pentru filme, talent show sau piese de teatru), un centru de Performing Arts (pentru evenimente), o camera de muzica, o sala de sport (pentru baschet, badminton, fotbal, dodgeball etc), o piscina acoperita, precum si terenuri de sport in aer liber (terenuri de tenis, fotbal, atletism sau cricket).

Cazarea

Cazarea este organizata in campus, in resedinte dispuse in jurul cladirii principale a scolii, cu camere cu 1-6 paturi si baie comuna. Resedintele au si camere comune cu TV, jocuri si DVD-uri unde copiii se pot relaxa si pot socializa. Exista internet wi-fi in resedinte.

Mesele

Micul dejun, pranzul si cina se iau in cantina scolii, cu regim de servire proprie. In timpul excursiilor de o zi intreaga, pranzul este la pachet si contine: un sandwich, un fruct, apa, chipsuri si desert.

Personal si supraveghere

Siguranta elevului este esentiala, oferindu-se un mediu in deplina siguranta. Personalul este dedicat, calificat, experimentat. Membrii staff-ului isi concentreaza atentia asupra nevoilor individuale ale fiecarui copil. 

Informatii practice

Adresa scolii este: Queen's College, Trull Rd, Taunton TA1 4QS, MAREA BRITANIE.

De-a lungul verii este disponibil un nr de telefon de urgenta, care va fi pus la dispozitia parintilor inainte de plecarea in tabara.

Spatiile comune sunt curatate zilnic, de luni pana vineri; iar camerele sunt curatate o data saptamanal. 

Daunele provocate trebuie platite de studenti. Camerele sunt verificate la primire si la predare, iar la sosire studentii vor achita o garantie de £50, care le va fi returnata la plecare in cazul in care nu au fost produse daune. Cheile sunt foarte importante, iar pierderea lor se traduce printr-o amenda. Daca sunt produse daune spatiilor comune, toti studentii care impart acea zona comuna vor fi nevoiti sa plateasca daunele.

Daca un student este bolnav sau se simte rau, personalul taberei de vara il va ajuta pe acesta cu programarea la doctor; este foarte putin probabil ca doctorul sa vina personal in campus pentru consultatii, iar orice vizita medicala va trebui achitata de student.


Cursurile de limba engleza

Lectiile in cadrul taberei de la Queen's College sunt stimulante si variate; elevii participa saptamanal la 15 ore de engleza saptamanal, dimineata, cu profesori calificati si creativi. Toti elevii sunt testati la sosire si apoi repartizati in clase multinationale, in functie de nivel. Numarul maxim in grupa nu depaseste 15 elevi. Cand inveti o limba straina, este important sa o folosesti intr-un context real pentru a reusi sa-ti exprimi interesele si experientele. Saptamanal elevii au project work pe diverse teme, pentru a-si exersa limba engleza, a lucra in echipa si a socializa, precum si pregatire/detalii pentru excursii. 

Progresul elevilor este atent monitorizat, iar la plecare toti primesc un certificat de absolvire si un raport detaliat care cuprinde si recomandari pentru continuarea studiilor.


Activitati tabara Queen's College 

Elevii participa la un program complex de activitati de dupa-amiaza si seara, profitand astfel de facilitatile superbe ale campusului. Exemple de activitati: sporturi (inot, baschet, fotbal, badminton, volei, softball etc), arts&crafts (desen, dans, teatru, pictura, T-shirt Design etc), Murder Mistery, Treasure Hunt, mini Olympics, Disco, Talent Show etc


Excursii tabara Queen's College

Toti elevii vor participa la 2 excursii de o zi intreaga si 2 excursii de jumatate de zi pe durata taberei, avand timp sa experimenteze totul, de la cultura pana la distractie. Astfel, in programul taberei sunt incluse:

· Doua excursii de o jumatate de zi, in afara orasului; exemple de excursii: Exeter, Cheddar Gorge, Weston-Super-Mare, Dunster Castle etc.
· Doua excursii de o zi intreaga, in afara orasului; exemple de excursii: Oxford, Bath, Torbay, Bristol etc.

Nota! Excursiile si activitatile mentionate sunt doar exemple, programul exact si final urmand a fi stabilit inainte de plecare, tinand cont si de numarul de participanti, conditiile meteo etc.

DE CE SA ALEGI
TABERE DE GRUP
PENTRU JUNIORI?

Mirunette v-a pregatit
multe variante interesante
de tabere pentru copii!

Taberele internationale Mirunette reprezinta modalitatea ideala de a petrece vacanta de vara pentru cei mici!

Taberele pentru juniori se organizeaza in scoli britanice de renume care isi pun la dispozitie facilitatile pentru copiii dornici de invatare a limbii engleze pe timpul verii! Fiind vorba despre copii cu varste incepand de la 7 ani, programul este alcatuit astfel incat participantii sa fie implicati in activitati distractive si educative de dimineata pana seara. Astfel, copiii vor avea cursuri de limba engleza cu profesori britanici, sporturi, jocuri, activitati culturale si de socializare, precum si vizite si excursii in locuri de interes. Printre destinatiile excursiilor se numara orase ca Londra, Oxford sau Cambridge, dar si parcuri de distractii ca Legoland, Harry Potter Studios sau Longleat Safari Park.

Pe tot parcursul programului copiii beneficiaza de supraveghere permanenta atat din partea insotitorului de grup din Romania, cat si din partea personalului local. Va asteptam sa va inscrieti cat mai curand in taberele internationale pentru juniori – experienta noastra de 10 ani in domeniu reprezinta garantia vacantelor reusite pentru copii!

Acreditari