Visit Scotland – Tabara internationala de vara 2020 Fettes College Edinburgh

Link pentru inscrieri: Tabara Internationala de Vara 2020 – Fettes College, Edinburgh, Scotia

O noua saptamana, o noua tabara prezentata. De data aceasta, ne ducem in Edinburgh, Scotia unde avem tabara internationala 2020 de la Fettes College. In continuare, te invitam sa descoperi aceasta minunata locatie unde perioada 2-15 August este dedicata dezvoltarii, artei si socializarii.

Edinburgh – capitala mondiala a festivalurilor, cel mai verde oras din UK, dar si orasul “Harry Potter”

Sincronizarea pentru aceasta tabara nu putea fi mai buna! In viziunea iubitorilor de arta, August este cea mai frumoasa perioada in Edinburgh, acest fapt datorandu-se multitudinii de evenimente ce au loc in aceasta luna. Orasul isi dubleaza numarul de persoane, de la 500.000 la 1 milion (conform Aspen Woolf). Numarul vizitatorilor a ajuns si la 4 milioane, deoarece “primul oras al literaturii” (conform Unesco) ofera o varietate de festivaluri, cel mai important fiind Edinburgh Festival Fringe. Conform ST Christophers, cele 300 de spectacole cu un total de 50.000 de performance-uri, fac din acest eveniment cel mai mare festival de arte din lume.

Este demn de mentionat ca Edinburgh este si cel mai verde oras din Regatul Unit, cu peste 112 parcuri verzi, avand mai multi copaci per cap de locuitor comparativ cu alte orase din Marea Britanie. Astfel, datorita imaginii cu un puternic aer artistic si aristocratic, dar si atmosferei prietenoase din baruri, hoteluri si cafenele, majoritatea filmarilor din seria Harry Potter au fost facute aici. J K Rowling si-a exprimat dragostea fata de acest oras inca de cand locuia acolo, timp in care de altfel a scris si cea mai mare parte a seriei Harry Potter.

Cu gandul la impachetat…

Partea cea mai buna este ca veti fi in mijlocul aventurii, deoarece campusul Fettes College se afla la 20 de minute de centrul orasului Edinburgh. Fondat in anul 1870 de Sir William Fettes, colegiul dispune de o arhitectura magnifica in stil Scottish-Baronial-French Gothic, proiectat de arhitectul local David Bryce (conform Architects journal). Avantajul cel mai mare este ca toate facilitatile sunt in proximitatea complexului: cladirile de cazare, salile de clasa (dotate cu tehnologie moderna), salile de teatru, muzica si arte, capela, terenurile de baschet, fotbal si tenis, sala de sport.

What will I learn at Fettes College?

In ceea ce priveste cursurile de limba Engleza la care vei lua parte, ne vom asigura ca vor fi atat utile in perfectionarea personala si profesionala cat si interactive si incitante. Vei avea parte de 15 lectii de cursuri de limba Engleza predate de vorbitori nativi si specialisti in domeniu. Acestia, nu doar ca sunt super prietenosi dar vor avea grija sa iti faciliteze experienta de invatare si sa faca o prioritate din a te face sa te simti binevenit. Stai linistit, tot efortul depus de tine nu va trece neobservat, deoarece la finalul cursului vei obtine un certificat de absolvire acreditat British Council, dar si un raport de evaluare, care mai mult ca sigur iti va fi de folos pe viitor.

So, how is life at Fettes College?

Cazarea va fi localizata in campusul colegiului Fettes, un loc linistit si inconjurat de verdeata, insa aproape de centrul orasului Edinburgh. Camerele sunt utilate si mobilate modern si pot varia de la single la double, cu baie la comun. Supravegherea este mentinuta 24/24, iar mesele vor fi gatite in stil continental de Luni pana Sambata, Duminica fiind rezervata stilului culinar Englezesc. In cazul excursiilor, pranzul va fi oferit la pachet.

Arts, Sports, Sightseeing, Extracurricular Activities – the guarantee for a great experience!

Pe langa magia orasului Edinburgh, experienta acestei tabere Mirunette este completata de o lista bogata de activitati. Sportul si munca in echipa sunt cea mai buna reteta pentru a incuraja socializarea. Fettes College pune la dispozitie un numar mare de spatii de recreere ce incurajeaza comunicarea intre elevii veniti din culturi diferite. Totodata, prieteniile se leaga si datorita activitatilor de dupa-amiaza si seara precum workshops de teatru, arte sau stiinte, lectii de dans traditional scotian, show de talente, seara de quiz, disco, etc.

Totodata, tabara ofera si patru vizite educationale locale de o jumatate de zi la Edinburgh Castle, Camera Obscura, National Museum of Scotland si The Royal Mile. In plus, vei avea parte si de doua excursii de o zi intreaga ce iti vor trezi spiritul de aventura. Printre destinatii se numara St. Andrews, Stirling Castle, Glasgow, Loch Lomond, Glamis Castle sau Loch Leven.

Nu-i asa ca Edinburgh merita atentia ta?

Rezerva-ti un loc in Tabara Internationala de Vara 2020 – Fettes College, Edinburgh, Scotia

Pentru orice intrebare legata de taberele de vara 2020, va stam la dispozitie.

Cu drag,

Echipa Mirunette