Top 5 lucruri pentru care sa alegi un internship la Londra

Internship la Londra

Iti doresti sa ai parte de experiente inedite, ce te vor ajuta in dezvoltarea personala si profesionala? Un astfel de program este raspunsul dorintelor tale. Te vei descoperi pe tine, o multime de informatii despre domeniul preferat si iti vei imbunatatii nivelul de limba engleza. Daca nu esti convins, urmatoarele 5 lucruri te vor motiva in decizia de a alege un internship la Londra!

Alege din 19 subiecte de studiu

Arta, design, jurnalism sau film? Medicina, inginerie, avocatura sau arhitectura? Oferim o selectie de programe intr-o multime de domenii de activitate. Fie ca esti interesat de partea tehnologica sau artistica suntem convinsi ca printre cele 19 exista un profil potrivit preferintelor tale.

Incearca domeniul tau favorit inainte de a-ti incepe cariera

Nu esti total convins de ceea ce vrei sa faci dupa ce termini studiile? Internship-ul de la Londra iti va arata calea in cariera. In functie de domeniul ales, zilnic vei avea activitati ce iti vor dezvolta cunostintele asupra subiectului. Acestea sunt lectii cu profesionisti din domeniu, vizitarea unor spatii in care oamenii practica acea meserie si finalizarea unui proiect personal.

Adauga un plus CV-ului/aplicarii la universitate

Acest tip de program de vara iti amplifica sansa de a fi acceptat la job-ul sau scoala dorita. Multi isi doresc sa aibe experiente de pus la dosar, dar varsta adolescentei nu vine cu foarte multe optiuni din care sa alegi. Aici intervine programul de internship la Londra ce iti va aduce un plus major in procesul de selectie, iar idea de a alege institutii de renume nu va parea la fel de stresanta.

Experimenteaza cultura britanica

Vei avea sansa de a trai ca un nativ: vei incerca mancarea specifica, vei asculta muzica populara, vei invata limbajul local si vei descoperi in ce consta meseria pe care doresti sa o profesezi in viitor, intr-un context international. In plus, internship-ul este ocazia ideala de a-ti imbunatatii nivelul de limba straina, fiind nevoit sa o folosesti in conversatiile cu profesorii, studentii si staff-ul.

Participa la un altfel de program de vara

Acest internship nu se aseamana cu o tabara de vara ‘clasica’. Evident vine cu beneficii asemanatoare: experimentarea unei culturi noi, sansa de a-ti face prieteni internationali, interesati de aceleasi subiecte ca tine si imbunatatirea nivelului de limba engleza. In plus, un astfel de program te pune in situatii specifice carierei pe care o doresti, ce te va invata o multime de lucruri practice.

Esti interesat? Alege subiectul tau favorit, rezerva un loc pana la sfarsit de an si beneficiaza de discount-ul de 15% reducere la inscrierile pentru programul de internship la Londra.

Vezi toate domeniile

Vezi feedback-ul programului ‘Young Psychologist’

Vezi feedback-ul programului ‘Young Investment Banker’