5 lucruri pe care sa le faci intr-o tabara internationala

tabara internationala5 lucruri de facut intr-o tabara internationala

O tabara internationala este oportunitatea perfecta pentru a-ti dezvolta nivelul de limba straina si cunostintele despre locurile vizitate. Programele de vara vin cu un mix ideal intre orele petrecute la cursuri, activitatile recreative si excursiile culturale. Vara viitoare, cand vei participa la taberele Mirunette, nu uita sa faci urmatoarele lucruri:

Socializeaza, socializeaza, socializeaza!

Fie ca esti o persoana introvertita sau extrovertita, o tabara internationala este oportunitatea perfecta pentru a-ti face prieteni noi. Daca te simti rusinat sa faci primul pas gandeste-te ca cealalta persoana, cel mai probabil, are aceleasi sentimente. Fi curajos, activ in timpul cursurilor, prezinta-te tuturor si formeaza-ti grupul de prieteni cu care sa creezi amintiri memorabile.

Fotografii si videoclipuri

In afara de propriile amintiri, iti vei dori si ceva palpabil, cum ar fi o poza sau un video. Capteaza toate momentele frumoase cu noii tai amici si locurile superbe pe care le vei vizita. Prin intermediul acestora familia si prietenii de acasa vor avea sansa sa vada tot ce ai trait pe timpul taberei. Plus, vei avea cele mai frumoase suveniruri la care sa te uiti cu drag peste ani.

Experimenteaza lucruri noi

Acesta e momentul de a incerca mancarea specifica, de a asculta muzica locului, de a invata dansuri traditionale si limbajul local. Nu exista o oportunitate mai buna de a descoperi cultura unei tari decat atunci cand te afli acolo, in cadrul unei tabere internationale ce vine cu un program plin cu vizite locale.

Tine un jurnal de calatorie

Depoziteaza-ti toate trairile si gandurile din cadrul programului de vara intr-un jurnal de calatorie. Poate fi scurt sau lung, digital sau intr-un caiet, il poti personaliza dupa preferintele tale. Adauga niste fotografii, poate si niste bilete de avion sau de intrare la atractii din tara pe care o vizitezi. La final, vei avea un rezumat al tuturor celor intamplate, povestea aventurilor tale din tabara in strainatate.

Distreaza-te!

Stim, cliseic, dar atat de adevarat! Nu sta sa te gandesti ca ai greseli in discurs atunci cand vorbesti intr-o limba straina sau ca arati haios cand partipici la anumite activitati. Trebuie sa lasi deoparte toate aceste insecuritati si sa te distrezi la maxim in timpul scurt pe care il ai la dispozitie, pentru ca dupa ce momentul trece, nu exista dubla 2.

Iti surade idea? Hai cu noi intr-o tabara internationala si iti garantam o vacanta de neuitat!

Bonus! Inscrie-te pana la 20 Decembrie pentru a beneficia de un discount early booking la o selectie de tabere in Spania, Irlanda, Franta, Germania si Marea Britanie in vara 2023.

Vezi tabere Marea Britanie

Vezi tabere Europa

Vezi tabere SUA