5 rezolutii de anul nou pentru adolescenti

Anul 2023rezolutii pentru adolescenti

Venim cu 5 rezolutii de anul nou pentru adolescenti, care sa te ajute sa fi versiunea cea mai buna in 2023. Ne dorim ca acest articol sa iti fie de folos, speram ca vei aplica exemplele noastre si ca vei avea parte de un an productiv, plin cu momente memorabile si aventuri de neuitat!

Alege cate un obiectiv de atins pentru fiecare luna

La final de an ne punem gandurile in ordine si alegem ce vrem sa imbunatatim. Poate vrei sa mentii o dieta sanatoasa, sa fii mai creativ, sa folosesti social media mai putin sau te focusezi mai mult pe notele de la scoala. Incercand sa le faci pe toate odata, procesul va parea mult mai dificil decat este in realitate. Fragmenteaza obiectivele in mai multe bucati si astfel iti vei creste productivitatea.

Gaseste-ti 3 hobby-uri

Toata lumea are nevoie de trei activitati cu care sa isi ocupe timpul: una care sa iti dezvolte creativitatea, o activitate fizica ce sa mentina sanatatea si una care sa iti dezvolte cunostintele. Acestea pot fi combinate, spre exemplu: daca hobby-ul creativ este pictura, citeste o carte despre artistul tau favorit. Lista este infinita si oportunitatile sunt nenumarate, trebuie doar sa incerci!

Imbunatateste-ti nivelul de limba straina

Acest lucru este benefic din foarte multe puncte de vedere. Unul din cele mai mari avantaje este ca vei avea acces la mai multa informatie: cea in limba nativa si cea in limba pe care o inveti. Pe langa asta, ajuta la memorie, capacitatea de ‘multitasking’ si performanta scolara. Fun fact: Stiai ca daca poti vorbi mai mult de 3 limbi straine te poti numi ‘poliglot‘.

Calatoreste! Calatoreste! Calatoreste!

Acum e momentul sa vezi lumea, impreuna cu familia sau cu prietenii! Experimenteaza locuri noi, cu o cultura vasta si peisaje superbe. In plus, daca sti limba folosita in tara vizitata, vei avea oportunitatea sa experimentezi cultura acesteia, int-un mod diferit fata de ceilalti turisti: vei putea discuta cu localnicii si folosii argoul, astfel creand o conexiune speciala cu locul.

Fii mai bun si bucura-te de fiecare moment

Super cliseic, dar atat de adevarat. Energia pe care o transmiti in lume este cea pe care inevitabil o primesti inapoi: incearca sa judeci mai putin si sa distribui mai multa pozitivitate. Bucura-te de fiecare moment, stim ca majoritatea adultilor iti spun sa profiti de anii pe care ii mai ai la scoala, chiar daca acum nu crezi ca iti va fi dor de aceasta perioada, vei regreta sa nu te folosesti de fiecare oportunitate la maxim.

Quick tip! Scrie aceste obiective pe o foaie si pune-o intr-un loc vizibil

Pe langa faptul ca a-ti scrie target-urile pe hartie iti da o idee mai clara a prioritatilor tale, este si o metoda de a te focusa pe ceea ce iti doresti sa faci. Atunci cand ai o imagine clara a obiectivelor pe care doresti sa le atingi, intr-o locatie vizibila, esti mult mai motivat sa faci ceea ce ti-ai propus.

Si anul viitor suntem alaturi de tine in tot ce inseamna tabere internationale, educatie in strainatate, programe de internship si cursuri online. Acceseaza link-urile de mai jos pentru toate ofertele Mirunette.

Sarbatori fericite si Happy New Year!

Vezi taberele de grup 2023

Vezi taberele individuale 2023

Vezi serviciile educationale

Vezi cursurile online