Descopera ce inseamna o tabara individuala de arta in strainatate!

Tabere individuale de artawww.mirunette.ro

Esti pasionat(a) de un subiect din domeniul artistic? Iti doresti sa-ti dezvolti abilitatile artistice la urmatorul nivel? Ai intre 14 si 18 ani? Daca raspunsul este afirmativ, atunci este timpul sa te inscrii la o tabara individuala de arta in strainatate! Indiferent ca alegi sa participi la o tabara de film, fashion, dans, muzica, art & design, sau fotografie, noi iti oferim cele mai bune experiente internationale ca tu sa-ti poti dezvolta creativitatea si abilitatile artistice intr-un mediu plin de inspiratie.  

Taberele individuale de arta in strainatate iti ofera oportunitatea de a-ti imbunatati nivelul de conversatie in limba engleza si de a descoperi nuantele limbajului specific domeniului artistic in care iti doresti sa te dezvolti. Totodata, vei avea ocazia sa iti dezvolti spiritul de independenta si sa iti asumi responsabilitati in legatura cu propria ta creatie artistica. La finalul taberei individuale de arta vei avea mai multa incredere in tine si in abilitatile tale artistice.

Vezi recomandarile Mirunette de tabere internationale individuale de arta:

Tabara Limba Engleza Film sau Fashion – Cambridge, Anglia

Aprox. 30 de ore de cursuri si workshop-uri de Film sau Fashion coordonate de profesionisti in domeniu si acces la echipamente profesionale.

Perioada: 2 Iulie – 16 August 2023

Varsta: 14-18 ani

Tabara Limba Engleza & Arta, Design sau Performing Arts – Cambridge, Anglia

Alege intre multiple subiecte de studiu si studiaza exact ce-ti place timp de doua saptamani.

  • Fashion/Fashion Communication/Fashion Styling
  • Graphics & Illustration
  • Painting & Drawing
  • 3D Design
  • Photography
  • Animation
  • Games Design
  • Drama
  • Musical Theatre

Perioada: 25 Iunie – 13 August 2023

Varsta: 14-18 ani

Tabara limba Engleza & Fotografie, Arta sau Design – Cambridge

Pregateste-te pentru facultate si construieste-ti portofoliul alaturi de profesionisti internationali!

Perioada: 2 Iulie – 13 August 2023

Varsta: +15 ani

Tabara Limba Engleza & Dans – Oundle School/ Seaford College/ Worth School

Tabara de limba engleza si dans este o ocazie foarte buna pentru a imbina studiul limbii engleze cu pasiunea pentru dans. Cursul de dans este tinut de profesori experimentati si calificati, se acopera aspectele: creativ, social, tehnic, teatral. La finalul cursului va avea loc un spectacol in cadrul scolii.

Perioada:

  • 2 Iul – 29 Iul 2023; Oundle
  • 9 Iul – 12 Aug 2023; Seaford
  • 25 Iun – 12 Aug 2023; Worth

Varsta: 9-17 ani

Tabara de Limba Engleza si Muzica – Seaford College

Cursurile pun accent pe pregatirea individuala, workshop-uri si sesiuni de grup menite sa imbunatateasca tehnica, dexteritatea, ritmul, sa creasca increderea participantilor si sa ii familiarizeze studioul de inregistrari. Cu un acent pe stilurile muzicale populare contemporane, cum ar fi Pop, Rock, Funk, Soul si Jazz, cursurile sunt menite sa inspire elevii in a-si exprima individualitatea si creativitatea acestora, precum si a-i instrui de a lucra impreuna ca o formatie.

Perioada: 9 Iulie – 12 August 2023

Varsta: 9-17 ani

Tabara Limba Engleza Art & Design – Kensington Park School, Londra

Programul Art & Design se focuseaza pe dezvoltarea aptitudinilor si a competentelor esentiale pentru o cariera de succes in industria creativa la cel mai inalt nivel. Profesorii sunt designeri practicieni si artisti care ofera participantilor noi perspective ale pregatirii preuniversitare, dar si sfaturi pentru un succes profesional de lunga durata.

Perioada:

  • 2 – 15 Iul 2023
  • 16 – 29 Iul 2023
  • 30 Iul – 12 Aug 2023

Varsta: 14-17 ani

Pentru mai multe informatii sau pentru a primi o oferta personalizata pentru o tabara individuala de arta in strainatate, scrie-ne pe office@mirunette.ro.