Studiul in strainatate – Nu rata ultimele doua locuri subventionate de stat la prestigiosul colegiu John Leggott din Marea Britanie!

Ultimele 2 locuri subventionate de stat in cadrul colegiului John Leggott din Marea Britanie

Studiul in strainatate necesita un proces intens de pregatire si reprezinta una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua pentru viitorul tau. Procesul de aplicare la o universitate prestigioasa atat din Marea Britanie cat si din restul lumii poate necesita anumite calificari speciale precum A-Levels si un nivel superior de pregatire de limba engleza. Daca esti dornic sa urmezi o cale academica in strainatate care sa iti faciliteze conturarea unei viitoare cariere de success iti recomandam varianta liceului in Marea Britanie. Colegiile din Marea Britanie sunt institutii cu renume la nivel mondial ce pregatesc anual viitoarele elite academice prin sistemele A-Levels si BTEC (in cazul domeniilor vocationale), care au devenit tot mai solicitate in cadrul procesului de admitere la universitate la nivel global.

Fondat in 1968, Colegiul John Leggott se situeaza la putin peste 3 ore distanta de capitala Marii Britanii, in North Lincolnshire si propune un mediu academic orientat spre inovatie si viitor. John Leggott College se mandreste cu rezultate deosebite, prospecte excelente de viitor pentru absolventi si o paleta variata de domenii de studiu care pot acomoda cu usurinta cele mai tainice aspiratii ale tale.

In parteneriat cu Mirunette Eduation, Colegiul John Leggott ofera ultimele doua locuri adresate elevilor internationali pentru ultimii 2 ani de liceu, incepand din Septembrie 2020, cu tarif subventionat de stat, reprezentand suma de 1.500 lire sterline/an de studiu.

Colegiul iti va pune la dispozitie si loc de cazare la o familie din Marea Britanie, urmand sa iti petreci ultimi doi ani de liceu experimentand stilul de viata britanic si pregatindu-te temeinic pentru a aplica la o universitate prestigioasa, oriunde in lume!

Printre fostii absolventi ai Colegiului John Leggott care au colaborat cu Mirunette Education se numara si Ioana C. care dupa terminarea celor doi ani studiu in strainatate la John Leggott College a fost admisa la University of Oxford.

Va trimit acest email pentru a va multumi pentru oportunitatea de a studia la John Leggott College.
 
Sunt foarte mulțumită de parcursul meu academic si simt ca experienta de pana acum m-a ajutat sa ma dezvolt atat intelectual cat si personal. 
 
Colegiul m-a susținut foarte mult pe parcursul anului acesta, ajutandu-ma de cate ori a fost nevoie. Cursurile chiar m-au ajutat sa-mi dezvolt gandirea științifică, dar si partea practica care lipsea din educatia romana. 
 
As recomanda cu drag si altor persoane sa urmeaza aceasta cale!
 
Va multumesc foarte mult pentru aceasta oportunitate!”
 
Ioana C.

Asadar, Mirunette Education te ajuta sa iti construiesti un viitor luminat. Daca studiul in strainatate este o dorinta pe care o ai deja, ia legatura cu echipa noastra de consiliere pentru a-ti asigura unul din ultimele doua locuri la John Leggott College din septembrie 2020.