Experienta de munca online cu Mirunette!

Experienta de munca online

Experienta de munca online e facilitata prin cel mai nou curs Mirunette Education.

Experienta de munca relevanta online era privita pana nu demult ca fiind o idee nerealista sau cel putin dificil de implementat.

In situatia de fata mari companii cu influenta la nivel global au recunoscut potentialul avantaj generat de un astfel de de program de lucru atat pentru un viitor angajat cat si pentru productivitatea din cadrul firmei.

Acestia ofera in parteneriat cu Mirunette Education oportunitatea cursurilor de specializare intr-un domeniu ales alaturi de un internship 100% online.

Constientizam importanta experientei de munca si posibilitatile oferite de aceasta in cariera aleasa, prin urmare dorim sa oferim un curs adresat in special tinerilor care doresc sa isi maximizeze sansele de a accede la o cariera de success.

Cursul este structurat pentru a te ajuta sa te dezvolti atat prin ore de limba engleza profesionala cat si prin ore de munca si perfectionare in domeniul ales.

Programul propune minim 10 ore de lectii online individuale cu un profesor specializat. Cursurile sunt bazate pe recomandarile profesionistilor din cadrul internship-ului. Domeniile in care vei putea alege sa urmezi un internship sunt digital media, graphic design, IT si dezvoltare, finante si administrarea afacerilor. In cadrul programul de internship, cursantul va avea parte de 150 de ore ce ofera flexibilitatea si posibilitatea de a obtine experienta de munca valoroasa in cadrul unei firme consacrate din industrie.

Aceasta este o sansa unica pentru tine pentru a-ti imbunatati engleza de afaceri intr-un context real. Iti ofera aptitudini pretioase solicitate pe piata muncii actuala, iti va perfectiona CV-ul si iti va creste gradul de angajabilitate. Pe langa acestea, vei castiga experienta pe piata internationala a muncii si vei stabili contacte cu personalitati din industrie.

Ia legatura cu un specialist Mirunette pentru a face primul pas catre o viitoare cariera de succes!

Love,

The Mirunettes x