Curs online calificare Celta adresat profesorilor

Curs online calificare celtaCursuri online Mirunette

Este foarte important de inteles si apreciat faptul ca efortul depus de profesori in numele dezvoltarii academice reprezinta o sursa de inspiratie pentru noi toti.

Trebuie totusi sa intelegem ca in ciuda dorintelor acestora, resursele si cunostintele pot fi limitate, mai ales ca predarea online reprezinta un concept nou pentru majoritatea cadrelor didactice.

Mirunette Education intelege nevoile si provocarile in fata carora sunt pusi profesorii, motiv pentru care am cautat alaturi de partenerii nostri externi noi programe de training si dezvoltare. Programele adresate profesorilor sunt recunoscute la nivel international de institutii precum Cambridge English, parte a Cambridge University.

Calificarea CELTA poate fi obtinuta prin intermediul noului program CELTA Fast Track Online! Urmand cursul fulltime, doar 4 saptamani de studiu online si practica de predare, cursantul poate obtine certificare in predarea limbii engleze, atat in cadrul unei clase, cat si online. Nu este necesara experienta anterioara de predare, facand din aceasta alegerea perfecta pentru specializare sau inceperea unei noi cariere chiar din confortul casei.

Nu trebuie uitat insa ca aceasta perioada poate fi incarcata pentru cei mai multi dintre profesori, motiv pentru care, impreuna cu partenerii nostri, am pus la dispozitie optiunea de part time a cursului online Celta. Programul part time se desfasoara cate 2 seri pe saptamana (6 ore pe saptamana), pe un total de 13 saptamani.

Calificarea CELTA este recunoscuta de British Council, permitand predarea limbii engleze oriunde in lume. Aceasta calificare nu expira, astfel ca odata ce ati finalizat cu succes acest curs veti fi un profesor de limba engleza calificat pe viata., in urma promovarii acestui curs online, se deschide posibilitatea predarii calificate a limbii engleze pe tot parcursul carierei.

Celta Fast Track este un curs online de limba engleza complex care se desfasoara in 6 etape. Tehnical Orientation este etapa in care cursantul se poate familiariza cu platformele de studiu online. Etapa de Language Awareness este conceputa pentru familiarizarea cursantului cu aspectele generale ale limbii engleze, urmand ca in etapa urmatoare sa primeasca metodologia, strategii de predare, dar si tehnici de management. Teaching Practice este etapa in care cursantul incepe colaborarea propriu-zisa cu tutorele sau. Pentru a dovedi cunostintele deprinse, in etapa Written Assignments, cursantul trebuie sa sustina 4 stagii punctate pe sistem pass/fail.

Pentru analiza pe larg a cursului, accesati oferta de pe site-ul Mirunette.

Descopera experienta online a lui Cherie si afla parerea acesteia despre curs.

Cherie – Celta Trainee