Oxford Brookes – Traditie in educatie de top si distractie pe masura

Link pentru inscrieri: Tabara Internationala de Vara 2020 – Oxford Brookes University, Anglia

Probabil cei mai multi dintre noi asocieaza educatia de calitate cu Marea Britanie, cu universitatile si colegiile de renume la nivel mondial. Printre locurile recunoscute in materie de metode revolutionare de predare si un stil academic adanc inradacinat in cultura britanica amintim bineinteles de Oxford. Acest oras reprezinta pentru viitorii studenti un apogeu academic, generand an de an un numar mare de tineri foarte talentati, pregatiti sa imbratiseze si sa exceleze in mediul profesional.

Nu din intamplare am decis sa organizam din nou tabara de vara de la Oxford Brookes. Specialistii Mirunette doresc sa va fie alaturi in procesul de familiarizare cu o universitate de top din strainatate, iar cel mai bun mijloc de a patrunde in lumea academica occidentala este o tabara de grup alaturi de prietenii tai vechi si noi in inima unui centru academic de top. E o metoda testata, demonstrata si aprobata atat de noi cat si de exploratorii nostri veterani. Acestea fiind spuse, haideti sa vedem ce se petrece mai exact la Oxford Brookes pe perioada taberei de vara.

Will I learn anything?

Stim. Doresti sa ai o vara memorabila, sa te distrezi copios si sa iti faci cat mai multi prieteni. Avem exact ce cauti! In primul rand trebuie sa stii ca in cadrul taberei de la Oxford Brookes vei avea parte de un program variat de activitati. Plictiseala nu isi are locul, iar activitatile  interactive sunt constant incurajate. Unul din principalele scopuri pentru care te invitam sa ni te alaturi este acela de a conversa cat mai liber in limba Engleza cu elevi de nationalitati diferite. Oxford Brookes gazduieste in fiecare vara un numar mare de elevi internationali care cauta sa se conecteze cu persoane din toate colturile lumii. Te putem asigura ca nu vei duce lipsa de prieteni dar nici de interactiune pe tot parcursul acestei experiente.

Daca tot am vorbit despre limba Engleza, ar fi indicat sa te astepti la 20 de lectii saptamanale care vor scoate la iveala poliglotul din tine. Nu te ingrijora, cursurile sunt interactive si croite dupa preferintele elevilor. Intentia noastra este sa beneficiezi de cursuri de calitate acreditate British Council si sa te simti cat mai bine alaturi de noi. La terminarea lor vei primi bineinteles un cetificat de absolvire si un raport de evaluare final.

What about some fun?

Right, we’re getting there. Dupa cum am precizat mai sus, programul de activitati este atent structurat astfel incat sa te tina engaged pe parcursul celor doua saptamani. Traditia bogata de care beneficiaza locul nu si-a pus amprenta asupra design-ului modern al campusului. Spatiul este deschis, prietenos, iar distractia te asteapta la tot pasul. In afara orelor de curs esti invitat sa iei parte la activitati sportive alaturi de prietenii tai sau sa iti incerci norocul si vocea la o seara de karaoke. Atat concursurile de dans cat si talent show-urile sunt deja pe lista noastra de activitati. Just name your preference and we might have it 🙂

Daca vei cauta ceva nou vei fi fericit sa afli ca vom organiza 4 vizite de jumatate de zi, doua in Oxford, in care vei avea ocazia sa vizitezi renumita destinatie in detaliu, si doua in afara orasului, in care vei avea ocazia sa explorezi zone precum Blenheim Palace sau Bicester Village, vestitul centru comercial din care vei putea cumpara suvenirurile dorite sau cadouri pentru cei de-acasa.

Nu ai putea spune ca te-ai dus in Marea Britanie fara sa vizitezi Londra. Iti promitem o zi de neuitat in care vom explora impreuna capitala Angliei. Preferi sa mergi intr-un loc mai linistit? Nici o problema! Poti vizita magnificul Warwick Castle sau calca pe urmele lui Shakespeare in Stratford-upon-Avon.

Te-am convins?

Dupa cum vezi am pregatit multe lucruri pentru tine in cadrul taberei de grup de la Oxford Brookes si suntem nerabdatori sa te avem printre noi!

Speram ca si tu esti la fel de entuziasmat ca noi. Oxford Brookes, here we come!

Hurry up si rezerva-ti un loc in Tabara Internationala de Vara 2020 – Oxford Brookes University, Anglia

Pentru orice intrebare legata de taberele de vara 2020, va stam la dispozitie.

Cu drag,

Echipa Mirunette