In 2019 revenim in Canada – tabara internationala in Toronto!

In 2019 revenim in una din destinatiile de succes din vara 2018: tabara din Canada (Toronto) de 2 saptamani!

Votata oficial destinatia anului 2017, Canada este alegerea ideala pentru pasionatii de tabere Mirunette! In tabara de engleza in Canada vei explora unul dintre cele mai vizitate orase din America de Nord, Toronto fiind considerat capitala culturala a Canadei! Iata cateva motive pentru care nu trebuie sa ratezi aceasta ocazie:

Esti o fire curajoasa, mereu in cautare de noi aventuri?

Ne vom distra impreuna in parcul de distractii Canada’s Wonderland! Acesta gazduieste o multime de atractii pentru toate varstele si gusturile! Vei avea sansa sa experimentezi o cursa de 3 minute cu o viteza de 148 de kilometri pe ora in Leviathan, cel mai inalt si cel mai rapid roller-coaster din Canada!

Te fascineaza inaltimile? Be on the top of the world!

CN Tower este simbolul orasului Toronto, dar si al Canadei, fiind considerat una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne. Te asteptam sa descoperim impreuna minunata priveliste de deasupra orasului Toronto si a lacului Ontario de la peste 500 de metri inaltime! Pana nu demult, CN Tower a detinut recordul de cea mai inalta cladire din lume.

Esti pasionat de frumusetile naturii si iti place sa fotografiezi cele mai inedite locuri?

Tabara in Canada, Mirunette - Cascada Niagara

In tabara in Canada vei avea ocazia sa faci o excursie impresionanta la Niagara Falls, una dintre cele mai vestite obiective turistice ale tarii! Datorita debitului sau urias si inaltimii sale de peste 55 de metri, Niagara aduna milioane de vizitatori in fiecare an. Vara aceasta si tu poti fi unul dintre ei! Iar cu putin noroc, vei avea sansa sa vezi adunate la un loc o sumedenie de curcubee!

Esti gata pentru o vara de neuitat cu taberele Mirunette? Alege tabara din Toronto si ai sansa sa explorezi timp de doua saptamani unul dintre orasele cu cea mai mare diversitate de nationalitati din lume! Inscrie-te in taberele de engleza si traieste 2 saptamani de vis intr-un mediu international!

Rezerva-ti locul in tabara din Toronto la office@mirunette.ro sau la telefon 0735 159 626! Te asteptam!