Tabara internationala in Los Angeles, California

Tabara internationala in Los Angeles

America a devenit destinatia preferata de foarte multi tineri elevi care isi doresc sa petreaca 2 saptamani de vacanta unde pot imbina partea de studiu al limbii engleze cu vizitele celor mai faimoase locatii si obiective turistice. O tabara internationala in Los Angeles este solutia perfecta pentru acestia!

Tinerii sunt din ce in ce mai atrasi de cel mai mare oras din statul California, Los Angeles, bine cunoscut si ca “Orasul Ingerilor”.

Ce poate fi mai placut decat sa te plimbi pe faimoasele plaje, sa te bucuri de soare sau de ce nu, de un apus plin de culori boeme in Venice Beach, Malibu, Laguna Beach, unde palmierii intregesc peisajul “hollywoodian”?

Si pe langa portia de apa si soare, poti vizita si Marele Canion, unde culorile straturilor ce il formeaza se imbina intr-o armonie perfecta, de la roz, verde, galben pal pana la culori mai aprinse, spre suprafata, cum ar fi brun, violet si rosu, culoarea ce predomina versantii. Este un loc de vis, un loc in care expresia “speechless” este mai potrivita decat oriunde, iar in drum spre Canion ai ocazia sa traversezi si Route 66, un drum plin de farmec si istorie.

Pe langa frumusetile naturii pe care le ofera, Los Angeles este orasul preferat de regizori pentru a filma noi seriale TV sau filme.

Un alt punct de atractie pentru cei pasionati de filme si nu numai, este Hoover Dam. Cu o istorie interesanta, barajul Hoover este una dintre cele mai impresionante structuri din lume. Acesta este si unul dintre motivele pentru care aici s-au filmat scene din filme celebre precum Transformers, Superman, San Andreas, Solaris etc. Asa ca ai mari sanse sa asisti la filmarea unei secvente dintr-un film celebru.

Sunt doar cateva dintre lucrurile de neuitat pe care le poti vedea intr-o astfel de tabara, iar noi zicem ca amintirile ce vor ramane dupa aceasta experienta sunt de nepretuit. Tu ce zici?

Intra pe site-ul nostru si afla mai multe detalii despre Tabara de la Pitzer College si Tabara de la California State University!