Tabere internationale de vara 2022

Dam startul sezonului de tabere internationale de vara 2022 cu taberele din Europa. Dublin, Barcelona, Berlin, Valencia, Nice sau Madrid? Engleza, Spaniola, Germana sau Franceza? Vara asta nu trebuie sa alegi pentru ca noi le avem pe toate!

Tabere de grup Irlanda

Tabara de grup din Dublin se va desfasura in campusul prestigioasei institutii University College Dublin, universitate in top 1% mondial si cea mai mare universitate din Irlanda cu peste 30.000 de studenti dintre care 6.000 de internationali din 125 de tari.

Campusul in care se va desfasura tabara de vara din Dublin este situat in Belfield, la 4 km de centrul orasului si include un complex de cladiri moderne cu facilitati sportive printre care se numara o piscina olimpica, terenuri de fotbal, tenis si hockey.

Dublin este o placere pentru turisti cu arhitectura sa medievala, vestigii vikinge, piatete din epoca georgiana si cel mai mare parc urban din Europa.

Tabara se desfasoara intre 29 Iul – 12 Aug 2022

Varsta participantilor: 10-17 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabere de grup Germania

Tabara de grup din Berlin se va desfasura in apropierea unuia dintre frumoasele lacuri din jurul orasului, intr-o zona care face parte din Parcul National Schorheide, o rezervatie protejata UNESCO aflata la 60km nord de Berlin. Participantii se vor putea bucura de facilitati precum plaja proprie, terenuri de sport, sali de clasa echipate cu predare interactive si camere de cazare cu baie proprie.

Tabara se desfasoara intre 24 Iul – 6 Aug 2022

Varsta participantilor: 10-17 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabere de grup Spania

Trei tabere mult ravnite se vor petrece vara asta in Spania: Valencia, Madrid si Barcelona.

Participantii se vor bucura de soare, plaja, Marea Mediterana si multe peisaje de neuitat. In plus, ei vor avea de ales intre a exersa limba engleza sau limba spaniola intr-un mediu multicultural cu profesori nativi.

Tabara de grup Valencia

Valencia este al treilea oras al Spaniei dupa Madrid si Barcelona. Situat pe coasta Mediteranei, cu 800 000 locuitori si o multime de plaje si promenade, orasul fascineaza prin arhitectura sa si prin climatul bland mediteranean.

Locatia in care se va desfasura tabara, Colegio Galileo, este situat chiar langa Universitatea Politehnica din Valencia. La plaja se poate ajunge in 10 minute de mers pe jos si nu este departe de centrul orasului. Scoala si campusul fiind localizate in aceeasi incinta cu Universitatea, participantii vor avea ocazia sa experimenteze cu adevarat viata unui student international in Spania.

Tabara se desfasoara intre 31 Iul – 13 Aug 2022

Varsta participantilor: 12-18 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!


Tabara de grup Barcelona

Barcelona este o destinatie de neratat. Tabara de vara din aceasta locatie va imbina distractia de pe plaja la Marea Mediterana cu vizite culturale intr-unul din cele mai admirate orase Europene. Barcelona este centru al modei, design-ului, muzicii, gastronomiei si al artelor.

Tabara din Barcelona este localizata in afara centrului orasului, in apropiere de aeroportul El Prat si la cateva minute de plaja in Castelldefels.

Tabara se desfasoara intre 14 Aug – 27 Aug 2022

Varsta participantilor: 10-18 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Tabara de grup Madrid        

Madrid este capitala Spaniei si are un inepuizabil arsenal de obiective turistice, ofera un mediu international potrivit pentru invatare si dezvoltare si gazduieste universitati prestigioase.

Tabara de vara din Madrid se va desfasura in campusul principal al Universitatii Francisco Vitoria, o adevarata oaza de verdeata, construit in stil american in Carretera Pozuelo-Majadahonda, chiar langa Madrid.

Tabara se desfasoara intre 17 Iul – 30 Iul 2022

Varsta participantilor: 10-18 ani

Vezi programul taberei si inscrie-te aici!

Echipa Mirunette asteapta cu nerabdare sezonul de tabere internationale de vara 2022!

Locurile sunt limitate.

Vezi tabere Irlanda

Vezi tabere Germania

Vezi tabere Spania

Vezi tabere Franta