Earlscliffe Scholarship Competition – Castiga o bursa de studii in Marea Britanie

Bursa de studii Earlscliffe College

Prin metode precum bursa de studii ne dorim sa oferim viitorilor studenti oportunitatea de a se familiariza cu mediul academic din strainatate si metodele inovative de predare sugerate de scolile din Marea Britanie. Formarea noilor generatii prin educatie de calitate reprezinta unul dintre pilonii ce stau la baza  proiectului Mirunette. Dorinta noastra este de a facilita parcursul academic al elevilor si de a le oferi sansa de a-si urma cariera de vis.

“An investment in knowledge pays the best interest.” – Benjamin Franklin

Incepand cu 2015 organizam anual Earlscliffe Scholarship Competition, concurs de burse national, in parteneriat cu unul dintre cele mai ravnite licee din Marea Britanie, Earlscliffe College.

Daca esti elev in clasa a 9-a sau a 10-a articolul acesta este pentru tine!

Colegiul Earlscliffe se situeaza pe locul 38 din peste 4.300 scoli de stat si private din Anglia care predau programa A-levels, potrivit unui clasament realizat de publicatia The Telegraph. In fiecare an, absolventii acestui colegiu sunt admisi la cele mai prestigioase universitati din lume, precum Oxford, Cambridge, Stanford sau Bocconi. Earlscliffe impune un standard de calitate al studiilor, aspect sustinut atat de fostii castigatori ai concursului de burse precum si actuali elevi ai colegiului, consiliati in trecut de specialistii Mirunette.  

In colaborare cu Mirunette Education, Colegiul Earlscliffe pune la dispozitie un minim de 3 burse, dintre care cea mai mare bursa de studii reprezinta 50% reducere din taxele de scolarizare percepute de colegiu. Pe langa reducerea din taxa totala de 37.725 GBP/an, castigatorii concursului beneficiaza de un loc garantat la Earlscliffe College din septembrie 2020, oportunitate ce le va facilita accesul spre facultatile de top din intreaga lume.

“Experienta pe care o ofera aceasta scoala este inedita. Sa cunosti atat de multe nationalitati de peste tot din lume si sa inveti atat de multe despre alte culturi, doar printr-o prietenie, este uimitor. Nu o sa va mint, sa fii departe de casa nu e usor, dar marimea liceului ne-a ajutat sa formam o comunitate foarte stransa si sa gasim sustinere atunci cand avem nevoie.”

Iulia Lambrino, castigatoare Earlscliffe Scholarship Competition 2019.

In ciuda Brexit-ului bursa de studii va fi in continuare acordata elevilor performanti, iar sistemul de invatamant liceal britanic permite continuarea studiilor oriunde in lume.

Ce trebuie sa stii despre Earlscliffe Scholarship Competition?

Concursul se desfasoara in 3 etape intre 7 februarie si 16 martie.

Prima etapa reprezinta inscrierea, iar aceasta se desfasoara pana la data de 4 martie 2020. Inscrierea se efectueaza prin completarea formularului online si achitarea taxei de participare (100 RON). Specialistii Mirunette iti vor fi alaturi pe toata perioada aplicatiei astfel incat sa nu ai nicio incertitudine in privinta participarii tale la concurs.

Toti participantii care au completat formularul online si au achitat taxa de inscriere sunt invitati sa participe la cea de a 2-a proba.

Etapa a doua va consta intr-un examen scris la limba engleza si matematica ce se va desfasura la sediul Mirunette Education.

Examenul va avea loc pe data de 7 martie 2020 iar prezenta la sediul Mirunette Education din Bucuresti este obligatorie.

Examenele apartin in totalitate colegiului Earlscliffe, iar Mirunette Education faciliteaza si intermediaza organizarea lor in Romania.

Participantii care reusesc sa obtina un punctaj satisfacator la examenul scris (conform evaluarii comisiei din cadrul Earlscliffe College) vor fi invitati la un interviu LIVE cu directorul colegiului Earlscliffe la sediul Mirunette Education.

Interviurile vor avea loc in 16-17 martie 2020, iar prezenta la sediul Mirunette Education din Bucuresti este obligatorie pentru toti cei selectati.

Dupa interviu, comisia de evaluare a colegiului Earlscliffe va decide numarul de burse de studii oferite si valoarea lor.

Locul I va primi un loc la Earlscliffe College si o bursa de studii de 50% pe an din totalul taxei de studiu percepute de colegiu.

Start inscrieri!

Concursul ii vizeaza pe toti cei care isi doresc sa experimenteze sistemul de invatamant britanic si intentioneaza sa se specializeze intr-un mediu academic de top. Elevii nostri descriu experienta ca fiind inegalabila, o adevarata investitie pentru viitorul lor profesional.

Ne dorim sa incurajam aspiratiile inalte si sa te determinam sa imbratisezi idei si sisteme noi, intrucat asta va duce atat la o dezvoltare personala desavarsita cat si la formarea generatiilor ce vor urma. Din acest motiv ne dorim sa te avem alaturi de noi intrucat consideram ca meriti sansa de a-ti contura viitorul cu ajutorul unor unelte de calitate superioara.

Te asteptam cu drag!

Love,

The Mirunettes X