Becoming a Londoner 101 – Tabara internationala Queen Mary University

In urma clipelor petrecute alaturi de cei dragi Craciunul acesta ne regasim intr-un moment de reflectare asupra a ceea ce a reprezentat pentru noi anul ce tocmai urmeaza sa se incheie si ce obiective ne propunem pentru anul care vine.

2019 a insemnat pentru noi atingerea milestone-ului de 10.000 de participanti in taberele Mirunette, 2.000 de participanti la concursul nostru national de limba Engleza, Mirunette Language Competition, cateva sute de feedback-uri pozitive ce ne intaresc increderea in experientele oferite de noi in Europa si SUA si zeci de aplicanti fericiti la studii in strainatate ajutati cu succes de serviciile noastre de consiliere.

Pentru 2020 ne propunem sa oferim programe noi de vara, atat tabere de grup cat si individuale, sa continuam in a facilita accesul la scoli, licee si universitati de prestigiu in Europa si SUA, noi concursuri de limba Engleza pentru a oferi tinerilor sansa de a experimenta ce inseamna viata de student intr-o alta tara, dar si multe alte promotii si evenimente, so stay tuned!

Ne pregatim pentru o vara intensa avand in vedere ca deja foarte multe dintre taberele noastre internationale sunt sold out si ne facem o prioritate din a va tine la curent in fiecare saptamana cu tot ce facem.

Speram ca anul 2019 a fost unul prielnic si pentru voi si v-a oferit nenumarate impliniri cu care va mandriti, dar si obstacole care v-au determinat sa cresteti si sa va dezvoltati in oamenii minunati cu care avem de-a face. In spirit pozitiv, asemeni lunilor care tocmai au trecut, dorim sa incheiem seria de tabere din promotia noastra festiva early booking cu cireasa de pe tort, un standard al excelentei in materie de educatie in Marea Britanie, Queen Mary University.

Cu peste 130 de ani de experienta si o amprenta pronuntata in educatie la nivel international, Queen Mary University este locatia prielnica celei mai frumoase tabere de vara. Tabara de grup de la Universitatea Queen Mary este menita nu numai sa te ajute sa iti imbunatatesti cunostintele de limba engleza, ci iti ofera o varietate de activitati antrenante si experiente inedite care sa te determine sa astepti cu nerabdare vara anului 2020.

Once upon a time in London…

Printr-un exercitiu de imaginatie am ajuns in tabara la Queen Mary University. Campusul Queen Mary University of London te gazduieste in al sau decor traditional (doar la exterior, din fericire), iar daca te straduiesti putin mai tare poti vedea si nenumarati copii si tineri de diferite nationalitati care il populeaza. Ce se petrece aici? Vino cu noi sa vedem!

In primul rand sa nu uitam de faptul ca taberele noastre de grup au ca scop perfectionarea limbii engleze prin cursuri si interactiuni cu elevi straini. Prin urmare, vei avea parte de 15 ore de cursuri de limba engleza in clase internationale saptamanal. Cursurile sunt acreditate British Council si predate de profesori vorbitori nativi, cu experienta vasta in domeniu.

Materialele iti vor fi puse la dispozitie pe perioada studiului. Ceea ce trebuie sa faci tu este sa incerci sa iti faci cat mai multi prieteni si sa te distrezi din plin pe parcursul a celor doua saptamani de tabara de vara.

Distractia ta este o prioritate pentru noi, tocmai de aceea ti-am pregatit o paleta larga de activitati care sa te determine sa comunici mai usor cu cei din jur, sa te relaxezi si sa ramai cu amintiri cat mai frumoase. Dupa un Disco Night sau Karaoke te poti delecta cu seri de film sau intalniri in cadrul clubului de conversatie. De asemenea iti propunem si un Talent Show care sa iti evidentieze aptitudinile de orice fel.

O vizita in Marea Britanie nu ar fi completa fara sa iti aratam unele dintre cele mai fermecatoare zone pe care le are de oferit renumitul Regat. Fiind si orasul gazda, capitala Angliei, Londra va fi primul obiectiv explorat. Cele 10 vizite in locuri precum The British Museum si Tate Modern Gallery te vor ajuta sa te familiarizezi cu capitala britanica si cultura vasta prezenta in acest oras. De asemenea iti propunem doua vizite de o zi intreaga in cele mai reprezentative locuri din Londra precum Palatul Buckingham, Hyde Park, Big Ben si Madame Tussauds, astfel incat sa imbratisezi pe deplin stilul britanic, cine stie poate te vei atasa si de ceaiul negru daca nu esti deja fan.

Londra este ampla in activitati si obiective, insa daca vei simti nevoia de ceva diferit, vei fi fericit sa afli ca te vom duce intr-o excursie de o zi la Brighton. Statiunea este pozitionata in sudul Angliei si beneficiaza de abundenta de influente culturale si stilistice datorita subculturilor cu aspiratii muzicale care o populau pana nu demult. Totodata este unul din putinele locuri din Marea Britanie in care te poti simti “in vacanta la mare”.

Off we go, chaps

Acestea fiind spuse ne intoarcem in realitate, unde asteptam numaratoarea dintre ani. Daca ti-ai propus rezolutii pentru 2020, noi, cei de la Mirunette consideram ca tabara de grup de la Queen Mary University merita un loc printre ele. Daca nu ti-ai propus nicio rezolutie, nu e o problema, noi iti oferim sugestia aceasta. Va asteptam sa exploram Londra impreuna in vara anului viitor. Pana atunci noi va dorim o vacanta de iarna cat mai placuta!

P.S. Inscrie-te aici!

Happy New Year!

The Mirunettes