Tabara de Ski & Snowboard Verbier – 4-11 Ianuarie 2020 (1)

Tabara de ski Verbier 2020

Dragi parinti, va transmitem salutari calduroase din tabara de ski de la Verbier!

Am ajuns cu bine sambata seara, zborul a fost placut si nu foarte lung, iar transferul pana in campus ne-a facut sa fim nerabdatori sa ajungem. Pentru ca a fost o zi lunga, de indata ce am ajuns, ne-am cazat si am despachetat bagajele cat sa putem sa ne pregatim pentru somn si pentru a doua zi.

Ziua de duminica am inceput-o devreme. Am luat micul dejun si am mers sa ne luam echipamentul pentru schi. Copiii au fost impartiti pe grupe, in functie de nivelul fiecaruia de ski, insa dupa prima zi unii deja s-au mutat la grupe mai avansate. Good job kids!

Prima zi de ski a fost de acomodare, unii si-au reamintit tehnicile invatate anterior iar altii erau doar nerabdatori sa experimenteze cat mai multe partii. Pranzul l-am luat tot pe partie, vremea a tinut cu noi si am avut parte de soare toata ziua.

Tabara de ski Mirunette - Verbier 2020
Tabara de ski Verbier 2020

Dupa amiaza, mare parte din copii au ales ca activitate sa mearga sa viziteze Verbier, sa isi mai cumpere ce le mai lipsea, insa am avut si copii care au mers la cursuri de limba germana. 🙂

Dupa cina, copiii au fost impartiti in doua grupe si au avut activitati diferite: o grupa a mers la sala de sport pentru putin baschet sau fotbal, iar a doua grupa a avut Quiz Night. Maine vor face schimb si vom vedea si cine castiga concursul de Quiz. Dupa o zi incarcata de ski si alte activitati, copiii au mers la culcare. De maine o luam de la capat. 🙂

Inca ne acomodam cu programul si cu regulile de aici, insa suntem toti bine si bucurosi ca putem schia atat de mult.

Va lasam aici si link la poze pentru a vedea cum a inceput tabara noastra!

Pe curand!

Alexandra – Insotitor de grup tabara Verbier 2020