Serviciile de consiliere Mirunette

Mirunette sustine excelenta

Noi la Mirunette credem cu tarie ca o educatie de calitate este cea mai buna investitie pe care o poti face si singura care te va ajuta cu adevarat pe termen lung. Experienta in educatie, pasiunea pentru dezvoltare personala si rabdarea de a cunoaste fiecare candidat sunt cele trei elemente cheie care ne-au definit succesul in ultimii 15 ani de activitate. Specialistii Mirunette sunt mai mult decat consilieri educationali. Sunt oameni cu experienta variata, echipati sa ii ajute pe cei interesati de un parcurs academic in strainatate cu expertiza specifica, sfaturi si sugestii adaptate nevoilor individuale ale fiecarui candidat.

Mirunette pune pret pe calitate, prestigiu si recunoaste importanta flexibilitatii in procesul de inscriere la o institutie din strainatate. Tocmai de aceea, serviciile noastre de consiliere sunt create pentru a intampina chiar si cele mai complexe cerinte si ofera sprijin pentru o aplicatie de succes atat in Marea Britanie cat si in Olanda, Danemarca, Suedia, Elvetia, Italia, Germania sau orice alta tara din Europa ce ofera programe cu predare in limba Engleza.

Pachetele Mirunette de consiliere se adreseaza atat celor care doresc sa studieze un liceu de tip boarding in strainatate (Marea Britanie, Elvetia, USA, etc) cat si celor care viseaza sa urmeze o universitate de top in strainatate (Oxbridge, Imperial, UCL, etc).

Consiliere personalizata pentru admitere la licee din strainatate.

Din ce in ce mai multi parinti se orienteaza spre o educatie de calitate in strainatate pentru copiii lor inca de pe timpul liceului. Adesea, acestia sunt elevii care vor sa se pregateasca din timp pentru universitati de top sau pentru domenii foarte competitive cum ar fi Medicina, isi doresc sa aiba o sansa in plus la admitere si sa fie deja suficient de familiarizati cu sistemele educationale din strainatate. 

Pachetele Mirunette de consiliere pentru admiterea la un liceu in strainatate se adreseaza in primul rand celor care vor sa urmeze o educatie de calitate la un liceu privat in strainatate. Oferim consiliere atat pentru liceele de tip boarding (masa si cazare inclusa) cat si pentru cele non-boarding. Asemeni elevilor nostri, nu dorim sa ne limitam. Asadar, nu depindem de o lista de licee partenere, ci ne dorim ca impreuna cu fiecare candidat in parte sa gasim cea mai potrivita solutie pentru el si familia sa.

Incepem cu un pachet Research si, in functie de rezultate, profilul candidatului si dorintele sale continuam cu un pachet Apply ce permite sustinerea examenelor necesare si completarea formularelor de inscriere pentru pana la 4 licee.

Nu stii inca ce-ai putea studia la universitate? Te ajutam noi.

Totusi, nu trebuie sa fi studiat liceul peste hotare ca sa ai o sansa la o universitate de top din strainatate. De-a lungul anilor am intalnit elevi suficient de talentati si muncitori care au reusit, cu multe ore investite in dezvoltarea lor sa ajunga la universitati din top 100 mondial.

Mirunette are incredere in potentialul fiecarui candidat, tocmai de aceea am creat pachetul Map your Future, gandit in asa fel incat candidatul isi va afla sau confirma abilitatile si/sau domeniul pe care doreste sa-l studieze. Elevul va porni intr-un proces ghidat de explorare si analiza a optiunilor sale, urmand ca la final sa dispuna de un plan de actiune clar ce il va ajuta atat in procesul de dezvoltare personala, cat si in construirea unei aplicatii de succes pentru o universitate de top din strainatate.

Consiliere specializata pentru admitere la universitati de top.

Datorita faptului ca nu depindem de o lista de universitati partenere, impreuna cu fiecare elev si familie in parte reusim sa identificam cele mai bune optiuni in functie de profilul candidatului, nevoi, preferinte, buget, etc. Oferim pachete de consiliere atat pentru Europa (Olanda, Danemarca, Suedia, etc) cat si trei pachete pentru Marea Britanie individualizate in functie de gradul de dificultate al aplicatiei si nevoia elevului de asistenta.

Asadar, daca iti doresti sa aplici in Marea Britanie poti alege pachetul Standard care iti va oferi tot ajutorul necesar sa aplici la o universitate din aceasta tara, insa excluzand Oxford, Cambridge si domenii foarte complexe precum Medicina Generala si Veterinara; Biomedicina; Asistenta Medicala; Farmacologie; Arte; Arhitectura.

Daca visezi totusi la Oxbridge, Medicina sau Arhitectura, atunci pachetul Premium ti se potriveste mai bine deoarece acesta include asistenta necesara unei aplicatii la Oxford, Cambridge si/sau la Medicina Generala si Veterinara; Biomedicina; Asistenta Medicala; Farmacologie; Arte; Arhitectura.

In cazul in care consideri ca ai nevoie de ajutor suplimentar, alege pachetul Gold. Acesta include, pe langa ajutorul specialistilor Mirunette si ajutorul unui expert britanic, absolvent Oxford cu zeci de ani de experienta in educatie obtinuti pe parcursul carierei de director al unor colegii de prestigiu din Marea Britanie.

Asadar, indiferent de universitatea sau domeniul pentru care aplici si tipul de asistenta pe care ti-l doresti, la Mirunette gasesti exact ajutorul de care ai nevoie.

Te-am convins sau vrei sa afli mai multe? Hai sa vorbim!

Poti lua oricand legatura cu noi pe website (www.mirunette.ro), pe e-mail (office@mirunette.ro) sau la telefon (021 210 16 02 sau 0735 159 626).

Te asteptam cu drag.

Echipa Mirunette