Adevaratele daruri nu incap sub brad

early booking discount

Iata ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar acesta este momentul ideal pentru a reflecta la anul ce urmeaza sa se incheie. Pentru noi, 2019 a insemnat atingerea cifrei (impresionante, spunem noi) de 10000 de participanti in taberele Mirunette! Acest numar (rotund ca un om de zapada) inseamna foarte mult, dar poate mai important este feedback-ul acestor participanti! Cea mai mare satisfactie a noastra este de a vedea incantarea si entuziasmul copiilor, alaturi de multumirea parintilor care investesc in educatie si care cred cu adevarat in beneficiile programelor oferite de noi.

Tot in 2019 speram sa mai atingem un milestone: 14000 Like-uri pentru pagina noastra de Facebook! Suntem foarte aproape si mizam pe ajutorul cititorilor nostri sa ajungem la acest numar inaintea Craciunului! πŸ™‚

Un cadou de Craciun pe care am fi vrut sa il primim este zapada in perioada sarbatorilor, insa se pare ca nu vom fi norocosi nici anul acesta. Ne apropiem totusi de acest ideal prin intermediul taberei de iarna din Elvetia! In statiunea Verbier ninge de cateva saptamani, iar partiile pline de skiori si snowboarderi ne asteapta si pe noi, cei de la Mirunette, in perioada 4-11 ianuarie 2020! Grupul nostru se va bucura de cei 450 km de partii si speram sa se intalneasca cu cel putin una din celebritatile care obisnuiesc sa skieze in Verbier in fiecare an!

sarbatorile de iarna
Zapada in tabara de la Verbier

In timp ce asteptam zapada si suntem cu ochii pe cadourile de la Mosul, noi tot la vacanta de vara perfecta visam. Poate nu va gandeati ca in top 10 cadouri de Craciun pentru copii s-ar putea numara o tabara internationala in strainatate! Probabil ca inca nu este in top 10 β€œoficial”, insa daca ne intrebati pe noi, ar trebui sa fie! πŸ™‚

Taberele internationale promit experiente inedite, iar activitatile si excursiile sunt gandite special pentru a scoate participantii din zona lor de confort, dar si pentru a starni interesul academic!

Cursuri de limba straina acreditate si predate de profesori nativi, cazare in campusul unor scoli sau universitati de top, sansa de a explora viata de student in Marea Britanie sau SUA, activitati interactive si adaptate varstei, vizite si excursii la cele mai importante atractii turistice! Ce v-ati putea dori mai mult?

Si pentru ca suntem in ton cu spiritul sarbatorilor, va reamintim de promotia Early Booking prin intermediul careia va puteti bucura de un cadou sub forma unei reduceri de 100 GBP, USD sau EUR pentru 6 tabere selectate.

Stim ca in acesta perioada timpul este petrecut cu familia si cu prietenii. Este momentul pentru schimburi de cadouri si de retete πŸ™‚ , pentru a face o retrospectiva a anului 2019 si pentru a propune noi idealuri pentru 2020! Aveti suficient timp pentru toate acestea si pentru a profita si de reducere, deoarece promotia este valabila pentru inscrieri in taberele selectate pana pe 15 ianuarie!

Speram sa va petreceti sarbatorile de iarna asa cum va doriti! Fie ca spiritul bland al Craciunului sa ninga asupra voastra doar bucurie, prosperitate, veselie si momente de neuitat!

Mirunette va ureaza Sarbatori Fericite si un Craciun de poveste alaturi de cei dragi!