Are you ready for a summer fiesta? Hai cu Mirunette in Barcelona!

Tabara de grup Barcelona

Link pentru inscrieri: Tabara Grup limba Spaniola / Engleza – Barcelona, Spania

Daca planul tau pentru vara viitoare implica atat perfectionarea unei limbi straine cat si zile pline de distractie pe plaja la Marea Mediterana, esti in locul potrivit. Te invitam sa explorezi alaturi de noi Spania in cadrul taberei de grup de limbi straine de la Barcelona. Momentele petrecute aici vor fi de-a dreptul inedite, in special daca te numeri printre tinerii pasionati de limba si cultura spaniola.

Spre deosebire de taberele traditionale de limba engleza, tabara de la Barcelona propune o abordare diferita, oferind optiunea de a alege una din cele doua limbi straine care pot fi studiate aici, engleza sau spaniola. Abordarea noastra este una bazata pe explorare si aventura, astfel incat la finalul acestei tabere sa fii complet initiat in particularitatile Cataluniei si a culturii catalane, si sa observe in mod direct diferentele dintre culturile regionale ale Spaniei.

Pentru a obtine o imagine cat mai bine conturata cu privire la experienta taberei te invitam sa exploram impreuna programul celor doua saptamani de tabara de vara petrecute in Barcelona.

We’re going full Spanish

Bine, exageram putin cand spunem “full”. Desi ne vom petrece doua saptamani in unul dintre cele mai reprezentative orase spaniole, ne vom afla intr-un mediu multicultural cu un mix de nationalitati foarte variat. Mai exact, 50% copii spanioli, 50% copii din toate colturile lumii. In aceasta situatie sansele de a-ti perfectiona atat spaniola cat si engleza prin conversatie sporesc vizibil.

Fiind o tabara de limbi straine bineinteles ca vei beneficia de 20 de ore de cursuri de limba spaniola sau engleza de cea mai inalta calitate. Clasele sunt concepute pentru a te determina sa comunici cat mai mult cu elevi straini, iar numarul mic de participanti per clasa iti va garanta toata atentia si grija de care vei avea nevoie.

Campusul universitar in care vei fi cazat este pozitionat in afara orasului intr-un cadru traditional spaniol si iti va oferi o atmosfera prielnica relaxarii si explorarii imprejurimilor. Iti punem la dispozitie doua excursii saptamanale de jumatate de zi pentru a te ajuta sa te familiarizezi cu specificul local. Destinatiile propuse sunt Park Guell, Pueblo Espaniol, Tibidabo si, bineinteles, Sagrada Familia. Locatiile au fost alese intentionat pentru a-ti face cunostinta cu cele mai interesante parti ale Barcelonei.

Excursii in cadrul taberei de limba spaniola din Barcelona
Tabara limba spaniola Barcelona – excursii

Avem pregatita pentru tine cate o excursie de o zi intreaga pentru fiecare saptamana petrecuta in strainatate. Vom calatori impreuna prin locuri inedite. Lista include Cadaques, Tossa de Mar, Besalu si multe alte.

La final de zi, in urma excursiilor, distractia nu se opreste. Ne vom asigura ca te vei simti cat se poate de bine alaturi de noi, prin urmare iti punem la dispozitie o multitudine de activitati care te vor determina sa te imprietenesti usor cu toti ceilalti. Te invitam sa ni te alaturi la jocuri de volley pe plaja, seara de film, cursuri de jonglat, sau Zumba.

Eso es todos, amigos!

Lista de activitati ar mai putea continua insa dorim sa rezervam cateva surprize pentru cand vei fi acolo. Speram ca ti-am oferit o mostra cu privire la fiesta autentica ce te asteapta vara aceasta. Iti garantam ca experienta din cadrul taberei Mirunette la Barcelona va fi de neegalat!

Inscrie-te aici: Tabara Grup limba Spaniola / Engleza – Barcelona, Spania