Testimonialul castigatorului Mirunette Language Competition 2015

Castigatorul concursului de limba engleza MLC 2015

Draga echipa Mirunette, in calitate de castigator al Mirunette Language Competition (concurs de limba engleza ) de la categoria 14-17 ani as vrea sa impartasesc cu dvs. impresiile mele despre tabara de la Queen Mary University din Londra, perioada 2-16 august.

Cum as putea incepe…? Au fost cele mai frumoase doua saptamani de pana acum si au trecut la fel de repede ca ceea ce au parut: un vis. Am trait un vis frumos, atat de frumos incat nu parea a fi real. M-am aflat in campusul universitatii Queen Mary din Londra timp de doua saptamani, alaturi de colegi (atat romani, cat si de alte nationalitati) minunati, care mi-au depasit orice asteptare, la fel ca si Londra in sine.

In fiecare dimineata ma trezeam atat de bucuroasa la gandul ca urmeaza o noua zi in care sa aud din nou niste accent britanic, atat la cursurile captivante, cat si in excursiile in Londra, sau pana si la masa.

Dupa parerea mea, #MirunetteLanguageCompetition este un concurs de limba engleza extrem de interesant, in urma caruia, daca participi, poti avea extrem de multe de castigat. De la beneficii materiale, la experiente culturale, MLC-ul te ajuta cu adevarat in dezvoltarea academica.

Profesorii de la cursuri aproape ca ne-au facut sa uitam ca suntem intr-o sala de clasa, ghidandu-ne in lumea limbii engleze intr-un mod spontan, complet opus unei ore clasice de limba engleza, si intelgandu-ne preferintele in ceea ce priveste folosirea materialelor educationale. Dumnealor au reusit totodata sa ne ajute cu succes sa depasim diferentele culturale, mai apoi comunicarea fiind foarte placuta. Fiecare lectie a fost predata in detaliu, iar informatiile furnizate ne-au fost utile in descoperirea culturii si a locurilor de interes.

In ceea ce priveste excursiile, fiecare dintre ele m-a facut sa-mi doresc sa revin in Londra, care pe parcursul celor doua saptamani a devenit pentru mine mai mult decat un oras: a fost taramul unde in permanenta am invatat ceva, am vazut locuri dupa care inainte doar tanjeam si mi-am folosit limba engleza pentru prima data pe pamant britanic.

London, hope to see you soon!

Oana Miruna Machita, castigatoarea taberei de 2 saptamani de la Universitatea Queen Mary din Londra