Ultimele zile de înscrieri pentru Mirunette Language Competition 2018!

Mirunette Language Competition 2018Mirunette Language Competition 2018

Tic-tac, tic-tac, timpul zboară uimitor de repede, nu-i așa? Au mai rămas mai puțin de două săptămâni de zile până vom închide înscrierile pentru Mirunette Language Competition 2018! Așteptăm înscrierile voastre până pe 25 martie inclusiv! Intră în competiție și poți câștiga o tabără internațională în UK în această vară!

Nu te-ai înscris încă? Hurry up!

Aici găsești formularul de înscriere. Aceasta este gratuită și se face exclusiv online, prin completarea unor răspunsuri și îndeplinirea unor condiții simple. Îți reamintim, pot participa toți elevii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani din toată țara. După data de 25 martie, toți cei care au răspuns corect și îndeplinesc criteriile de participare, vor trece în etapa următoare, la proba de creativitate! Poți revedea toate detaliile despre înscriere și etapele competiției aici. Pe 19 mai vom desemna și câștigătorii pentru Mirunette Language Competition 2018, într-o festivitate de premiere deja celebră. Vom reveni cu detalii curând!

Spune-i și profesorului tău!

Dacă vrei să te bucuri împreună cu profesorul tău de premiul cel mare, una dintre cele 2 tabere internaționale de limba engleză în UK, spune-i și lui! Profesorul care va înscrie în concurs cei mai mulți copii, are șansa de a câștiga și el o tabără internațonală, ca însoțitor! Yay!

Mai multe premii? Da!

Ce alte premii mai pot câștiga finaliștii Mirunette Language Competition 2018?? Examene gratuite Cambridge de la British Council, cărți de la Editura Humanitas, sejururi la Hotel Club Austria din Bușteni, Hotel Royal din Poiana Brașov și Castel Cantacuzino din Bușteni, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, jocuri de la Juggler.ro și Ideal Board Games, vouchere pentru ateliere și vizite la Oraselul Cunoașterii, un workshop de la Small Academy, bilete la un spectacol la Opera Comica pentru Copii și alte premii surpriză. De asemenea, toți elevii admiși în etapa a II-a vor primi (pe e-mail) diplome de participare.

Dacă încă nu te-am convins….

…ai mai jos un video cu unul dintre căștigătorii ediției trecute a Mirunette Language Competition, Andreea Dicu! Click pe film să afli mai multe sau vizitează canalul nostru de Youtube!

Iar dacă ești curios cum s-au desfășurat edițiile anterioare, vezi detalii despre edițiile din 2017, 2016 și 2015! Mult succes!