Dacă e St. Patrick, e tabără internațională de limba engleză Mirunette în Irlanda, la Dublin!

tabără internațională de limba englezătabără internațională de limba engleză

Ne place să ne folosim de fiecare prilej ca să-i sărbătorim pe cei dragi, nu-i așa? Ce-ai zice deci să faci ceva special de Sf. Patrick? Dacă ești pasionat de limba engleză și ești curios să afli cum e să studiezi în străinătate, optează pentru o tabără internațională de limba engleză la Dublin în această vară!

De ce această tabără

Pentru că îți garantăm atât distracția, cât și intracțiunea cu oameni noi, într-un mediu care-ți va permite să cunoști foarte multe lucruri. Vei avea parte și de cursuri de limba engleză, de teste de verificare și evaluare a cunoștințelor, dar și de vizite turistice și de excursii în afara orașului, într-una din cele mai atractive destinații. Vei îmbina, așadar, utilul cu plăcutul, în una dintre cele mai importante universități de cercetare din Europa. University College Dublin este cea mai mare Universitate din Irlanda, având peste 30.000 studenți, dintre care 6.000 sunt studenți internaționali din aproximativ 125 de țări. Află mai multe despre tabără aici și experimentează o altfel de vacanță vara aceasta!

Ești curios să afli mai multe? Vezi cum a fost și în tabăra de anul trecut de la Dublin!

Ce spun participanții în alte tabere Mirunette

„Este o experiență ca nimic altceva. Sunt foarte puține momente când ai șansa să interacționezi cu oameni atât de diferiți și să vezi cum funcționează totul din atât de multe puncte de vedere. Eram foarte mulți de pe diverse continente, cu diverse obiceiuri și percepeam lumea altfel. Mi s-a părut ceva foarte educativ în același timp, nu am mai avut până acum nicio experiență de genul ăsta. Vă recomand o tabără internatională de limba engleză!” (Andreea). Mai multe detalii pe canalul nostru de Youtube!

De ce Mirunette Education?

Taberele internationale Mirunette sunt concepute astfel încât să îmbunătățească nivelul de limbă străină, dar și abilitățile sociale, spiritul critic și încrederea în forțele proprii. Pentru mai multe detalii, accesați www.mirunette.ro/tabere-de-vara! Suntem una dintre cele mai renumite agenții de turism educațional din România, recomandată de cei peste 600 elevi ce se înscriu anual în programele de vară și academice. Vino și tu alături de ei, într-o tabără internatională de limba engleză!